facebook

Proiecte de suflet

Universul Synevo
Synevo România susţine proiectele sociale, mai ales cele organizate cu scopul îmbunătățirii sănătății publice și a gradului de conștientizare a importanţei încurajării prevenţiei medicale în rândul populaţiei. Interesele generațiilor viitoare, dar și necesitățile colaboratorilor, reprezintă unele dintre preocupările principale ale companiei noastre.

CARAVANA CU MEDICI

Asociatia Caravana cu Medici este fondată în 2014 de 5 medici rezidenti care au alături o echipă de aproape 250 de medici voluntari. Misiunea ONG-ului este să realizeze o rețea națională prin intermediul căreia medicii să acorde periodic îngrijiri medicale persoanelor aflate în zonele mai puțin favorizate din punct de vedere economic. Proiectul se desfășoară sub egida Societății Române de Medicină Internă și în colaborare cu Clinica de Nefrologie și Medicină Internă a Institutului Clinic Fundeni.

www.caravanacumedici.ro »

csr-03

CONTEMPORANII

Contemporanii, supune atenției și promovează artiști contemporani, membri marcanți, în viață, ai culturii actuale, a dinamicii ei actuale. Din luna septembrie a anului 2013, Asociația Făuritori, prin proiectul Contemporanii, generează în mediul social evenimente culturale rezultate din derularea unor programe, în cadrul cărora promovează, implică și provoacă creativ o serie de artiști consacrați și tineri, oameni care se ocupă la superlativ de îndeletnicirile lor.

 www.contemporanii.org

Abonează-te la Newsletter