facebook

Reţeaua internaţională SYNEVO

Universul Synevo
Trimite pe e-mail acest articol
Printeaza aceasta pagina

Înfiinţată în România în 1995, divizia de laboratoare Synevo are astăzi ca proprietar o fundaţie suedeză non-profit, implicată în acţiuni de cercetare şi prevenţie medicală cu activitate în toată lumea.

Synevo International este prezent în 10 ţări (România, Polonia, Germania, Ucraina, Belarus, Turcia, Republica Moldova, Bulgaria, Georgia și Serbia) şi deţine 91 de laboratoare şi peste 450 centre de recoltare.

REŢEAUA
internaţională Synevo

bottom-shadowreteaua-icon

synevo-romania synevo-germania synevo-polonia synevo-ucraina synevo-belarus synevo-moldova synevo-turcia synevo-georgia synevo-bulgaria synevo-serbia synevo-studii-clinice

SYNEVOVET

bottom-shadowvet-icon
În anul 2011, Synevo România a lansat în cadrul Laboratorului Central Bucureşti divizia Synevovet. Laborator de analize medical – veterinare, Synevovet a apărut pe piaţă pentru a încerca să ofere medicilor veterinari clinicieni cea mai mare gamă de investigaţii de laborator şi din dorinţa noastră de a contribui la dezvoltarea calitativă a serviciilor medical veterinare din România. Synevovet dispune de un centru de recoltare, pentru a deservi proprietarii animalelor de companie din București și nu numai. Echipa noastră are în componență specialiști de laborator, instruiți de către medici veterinari din Germania și Austria, iar laboratorul este utilat cu aparatură unică în România, dedicată analizelor medical – veterinare.
vet-thumb

Abonează-te la Newsletter