facebook instagram

Synevo la Festivalul Brazilor de Craciun

La ediţia din acest an a Festivalului Brazilor de Crăciun, Synevo a fost unul dintre cei mai activi sponsori contribuind astfel la succesul acţiunii de ajutorare a copiilor câştigând doi dintre cei mai frumoşi – şi spectaculoşi ca realizare – brazi. Dintre aceştia, bradul oferit de Togo Design a fost adjudecat pentru suma de 5500 Euro, fiind al doilea ca valoare din licitaţie.

lebrBradul oferit de Togo Design – 5500 euro – este o poveste de Crăciun în stil retro. Lemnul pictat manual, împodobit cu foiţă de aur şi feronerii vechi creează senzaţia unei mobiluţe destinate unei camere de copii, cufundată în poveste.

Al doilea brad adjudecat la suma de 2200 euro a fost cel oferit de Oxette. Acesta ne spune ca stilul contează. Realizat de Paula Iaciu, studentă la arte plastice, Bradul Oxette are, un design inedit, sofisticat şi personalitate. Bradul are o structură mobilă, compusă din cercuri concentrice dispuse sub forma unei clepsidre sau a unei siluete feminine.

Ambele creaţii sunt interpretări ale bradului de Crăciun atât de drag tuturor însa într-o manieră artistică modernă, cuprinzând un mesaj de sărbători şi o poveste care merită descoperită. Prin realizare, aceşti brazi devin opere de artă a căror viaţă nu se limitează doar la perioada sărbătorilor de iarna. Bradul Togo va fi expus în recepţia Laboratorului Synevo din strada Dr. Grozovici spre încântarea atât a pacienţilor cât şi a angajaţilor.

Festivalul Brazilor de Crăciun organizat de „Salvaţi Copiii România” cu sprijinul comunităţii diplomatice şi de afaceri, a urmarit în acest an strângerea de fonduri pentru continuarea proiectului de reintegrare socială a copiilor obligaţi să muncească.lfre

Acţiunea de sponsorizare face parte din tradiţia grupului Medicover de implicare activă în problemele comunităţii şi a preocupării pentru sănătatea trupului şi a spiritului. Este al treilea an consecutiv în care grupul Medicover se solidarizează cu organizaţia „Salvaţi Copiii România” pentru strângerea de fonduri. Mai mult, anul acesta suportul este oferit atât de Medicover cât şi de Synevo, cele doua divizii ale grupului care acum îşi desfăşoară activitatea independent.

Synevo este divizia de servicii de laborator a grupul internaţional Medicover şi este lider pe piaţa serviciilor medicale de laborator din România cu o prezenţă de 8 laboratoare proprii în Bucureşti şi în judeţele Constanţa, Cluj, Satu-Mare, Suceava. Persoană de contact: Mihaela Barbu, Director de Marketing Synevo Romania – mihaelab@synevo.com.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.