facebook instagram

Synevo Polonia, continuarea unui concept de succes început în România

Începând din iunie, serviciile medicale de laborator din Polonia vor avea un singur nume – Synevo. Aceasta reflectă interesul şi implicarea Medicover Holding în piaţa serviciilor de laborator. Synevo Polonia va reuni sub aceeaşi identitate cele trei reţele de laboratorare achiziţionate de Medicover Holding în ultimii doi ani – Nova Medical Polska, Analco Laboratory Diagnostics Center şi unul din cele mai importante laboratoare din vestul Poloniei, Euro Lab Wrocław.

lesssSuntem compania care ofera servicii medicale de laborator cu cea mai rapidă creştere din Polonia. Realizând în iulie 2004 o reţea naţională coordonată central s-a iniţiat un proces de consolidare, a carui evoluţie a condus la lansarea unui singur brand care sa reunească toate entităţile componente ale reţelei” – Wojciech Budacz, Managing Director.

Laboratoarele Synevo se vor găsi de acum în patru oraşe – Varşovia, Gdansk, Lublin şi Wrocław. Analizele realizate se remarcă prin calitate şi nivel de certificare, fiind singurul laborator privat care deţine certificat ISO 17025. De asemenea, s-au realizat investiţii majore în tehnologie de cea mai bună calitate care permite comunicarea instantanee, în ambele sensuri, cu clienţii. Synevo Polonia oferă servicii de laborator intraspitaliceşti ca urmare a externalizării precum şi servicii clinice către companiile farmaceutice. Datorită unei reţele extinse regional care include laboratoare din România, Polonia, laboratoare cu care se colaboreaza în Ucraina, Bulgaria şi Rusia, compania poate oferi servicii de certificare la nivelul întregii regiuni a Europei Centrale şi de Est. În Polonia, creşterea se întrevede în primul rând prin dezvoltarea unor noi contracte de outsourcing pentru spitale.

legggSynevo Polonia se lansează într-o piaţă în care Medicover Holding este activ din 1995. Cifra de afaceri a grupului în 2004 a fost de 43 milioane euro din care 60% au fost generate în Polonia. Medicover Polonia este leader în ceea ce priveşte numărul de clienţi şi centre medicale.

Ţările din Europa Centrala şi de Est se bucură de o dinamică a creşterii puternică şi de indicatori economici buni. Integrarea europeană a stimulat o creştere remarcabilă în noile state membre. Estimăm o creştere a pieţei de servicii medicale de 30% până la sfârşitul deceniului. De aceea credem că cererea pentru servicii medicale private va creşte substanţial şi ca investitor în această industrie am decis să ne creştem implicarea în această piaţă” – Fredrik Ragmark, Managing Director Medicover Holding S.A.

Synevo a fost lansat ca brand anul trecut în România. Este identitatea sub care funcţionează divizia de servicii de laborator a Medicover Holding, companie listată la bursa de la Stockholm. Apariţia sa s-a datorat segmentării serviciilor de laborator de către cele clinice din cadrul grupului Medicover. În România, Synevo a preluat reţeaua de laboratoare Medicover Rombel la care s-au adaugat laboratoare de spitale preluate prin câştigarea licitaţiilor de externalizare. Synevo Romania este lider de piaţă având acoperire la nivel naţional prin 8 laboratoare şi 12 centre de recoltare.

Pentru mai multe informaţii vă rugam contactaţi: Mihaela Barbu, Marketing Director Synevo, tel: 021 315 1910, email: mihaela.barbu@synevo.ro.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.