facebook

Synevo – Rezultatele financiare preliminare ale anului 2005

Raport preliminar 2005 Synevo România a ajuns în 2005 la o cifră de afaceri de € 8.0 milioane ceea ce reprezintă o creştere de 30%.

La nivel internaţional, serviciile de laborator ale grupului Medicover, reprezintă 21% din cifra de afaceri a anului 2005. Acestea, cunoscute sub numele de „Synevo – Servicii de laborator Medicover” – au raportat pentru anul trecut un venit de € 14.0 milioane, reprezentând o creştere de 51% faţă de 2004, din care 28% a fost creştere internă.

În cursul anului trecut, studiile clinice au fost definite ca unitate separată în cadrul grupului internaţional Medicover. În cadrul activităţii de Studii Clinice, grupul oferă testări de laborator de cel mai înalt nivel contractate de companiile farmaceutice prezente în întreaga regiune.

Perspective

În 2006, Synevo va continua procesul de integrare prin cea mai recentă achiziţie din Polonia precum şi prin participarea la licitaţiile pentru externalizarea serviciilor de laborator a spitalelor de stat. În România se prefigurează un interes reînnoit pentru proiectele de preluare prin externalizare a laboratoarelor intraspitaliceşti pe baza noii legislaţii. Grupul Medicover îşi propune să identifice oportunităţile de creştere şi achiziţii, atât pe pieţele în care este activ în prezent cât şi pe pieţe noi.

Se va continua investiţia şi dezvoltarea platformei informatice, care este şi va rămâne unul dintre cele mai importante avantaje competitive.

Mihaela Barbu
Marketing Director Synevo
mihaela.barbu@synevo.ro
021 315 1910
www.synevo.ro

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.