facebook instagram

Synevo România – rezultate financiare solide înca din primul trimestru

Grupul Medicover International a facut publice rezultatele financiare ale primului trimestru din anul curent. Din raport rezultă pentru Synevo Romania o creştere internă semnificativă, de 53%.

Activitatea de servicii de laborator la nivel de grup

Serviciile de laborator ale Medicover International au continuat să aibă un aport ridicat la creşterea financiară a întregului grup, contribuind la veniturile sale cu € 2,8 milioane, cu 63% mai mult decât în anul trecut, din care 46% reprezintă creştere internă. Atât România cât şi Polonia au avut o creştere solidă, Polonia obţânand un venit de peste două ori mai mare decât în anul trecut, iar Synevo România având o creştere internă de 53%.

În luna aprilie a acestui an, Medicover International a anuntat achiziţionarea unei alte companii de servicii de laborator în Polonia. Aceasta, activând în partea de vest a Poloniei, a avut un venit anual de aproximativ € 3 milioane. Achiziţia, care se estimează a avea o contribuţie majoră la rezultatele financiare ale grupului, este considerată a se finaliza înainte de sfârşitul trimestrului doi.

Synevo Romania este lider pe piaţă având acoperire la nivel naţional prin 8 laboratoare şi 12 centre de recoltare. Mihaela Barbu, Marketing Director Synevo, tel. 021 315 19 10, mihaelab@synevo.ro, www.synevo.ro

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.