facebook

OFERTE SPECIALE

Informaţii utile

TE GÂNDEŞTI LA MASA DE SĂRBĂTORI?

synevo-oferta-interior-receptie

Perioada sărbătorilor de iarnă este una de bucurie, petrecută alături de familie. Dar, din punct de vedere culinar, poate însemna o adevărată provocare, mai ales pentru persoanele care tind să considere că în aceste momente nu există limite și absolut totul le este permis, răsfăţându-se cu alimente grele, care surprind neplăcut organismul.

Un prim pas pentru a conştientiza urmările negative ale excesului de mâncare, precum și afecțiunile majore ce derivă din acesta, este să efectuezi testul “Profil lipidic”. Acest profil este alcătuit dintr-un grup de 5 teste, trigliceridele, lipidele totale, colesterolul LDL, colesterolul HDL și colesterolul total, ce au ca scop determinarea riscului de boală cardiovasculară. Evaluarea statusului lipidic, a tulburărilor metabolice, a riscului de ateroscleroză, stenoza coronariană și a infarctului miocardic este posibilă doar prin măsurarea nivelului de colesterol din sânge. Recomandat este ca acest test să se refacă la 6 săptămâni.

DACĂ VII ÎNTRE 04.12 – 04.01 ȘI PLĂTEȘTI TESTUL PROFIL LIPIDIC, ÎL POŢI REFACE ÎN MOD GRATUIT LUNA URMĂTOARE, 15.01 – 15.02, CA SĂ VEZI DACĂ ŢI-A CRESCUT COLESTEROLUL.

VA FI NEVOIE SĂ TE PREZINŢI CU FACTURA ȘI CUPONUL PRIMIT ÎN RECEPŢIE.

Promoţia este adresată pacienţilor care doresc să-şi verifice starea de sănătate în scop preventiv şi care nu au trimitere de la medic. Promoția nu se cumulează cu alte oferte.

Abonează-te la Newsletter