facebook instagram

6 rate prin card avantaj

Synevo România investește continuu în inovație din dorința de a oferi pacienților săi servicii medicale de laborator la înalte standarde de calitate utilizând echipamente și reactivi de ultimă generație și având o echipă specializată de medici de laborator.

Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România* și oferă o paletă largă de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 90 de centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste 15 milioane de teste pe an.

În laboratoarele Synevo se efectuează peste 2.000 de teste uzuale și avansate, care ajută medicul să stabilească un diagnostic cât mai precis. Începând cu luna iulie 2018, la Synevo poți efectua orice serviciu cuprins în portofoliul de teste și să plătești cu Card Avantaj. Ai la dispoziție 6 rate pentru a beneficia mult mai ușor de serviciile pe care ți le punem la dispoziție.

Cardul Avantaj este primul card de credit în lei cu utilizare atât națională, cât și internațională, ce oferă avantajul de a efectua cumpărături cu plata în rate fără dobandă**. Condițiile utilizării unui astfel de card, le poți citi AICI.

Având o adresabilitate largă, plata serviciilor în rate poate fi efectuată în oricare centru de recoltare Synevo. În momentul în care se efectuează tranzacția pentru contravaloarea serviciilor, tu ești cel care alege numărul de rate prin care se vor achita serviciile oferite de către Synevo România. Numărul maxim de rate prin care poți achita la noi este de 6, însă poți opta și pentru varianta de 2, 3, 4 sau 5 rate.

Numărul de rate pentru care se poate opta este condiționat de o sumă minimă pe care pacientul trebuie sa o cumuleze ca total al serviciilor achiziționate. Astfel, pentru a putea beneficia de plata în 6 rate prin Card Avantaj, trebuie să acumulezi o sumă minimă de 800 lei, iar pentru celălalt număr de rate, 2, 3, 4, respectiv 5 rate, trebuie să ai o sumă totală de minim 300 lei.

Pentru a vizualiza lista centrelor de recoltare unde poți beneficia de plata prin Card Avantaj

te invităm să accesezi butonul de mai jos:

 

 

*Raportat la cifra de afaceri, după codul CAEN;

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, așa cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către bancă.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.