facebook instagram

OFERTE SPECIALE

Informaţii utile

Campania de alergii sezoniere


Te așteptăm în perioada 10 Mai – 30 Iunie 2019, în orice centru de recoltare Synevo din țară, să-ți faci analizele pentru identificarea corectă și relevantă a sensibilizării alergice.

 

Testul Phadiatop Preţ întreg: 76 lei
Preţ promo: 60.80 lei
Panel alergeni respiratori Preţ întreg: 284.00 lei
Preţ promo: 227.20 lei
Panel alergeni respiratori (5 teste) Preţ întreg: 161.00 lei
Preţ promo: 128.80 lei

Prin derogare de la TERMENI ŞI CONDIŢII COŞ DE CUMPĂRĂTURI, pentru testele din cadrul campaniei ”Alergii Sezoniere 2019” comandate online prin utilizarea Funcției de comandă și plată, nu vor fi aplicabile:

(I)  termenul de 30 de zile calendaristice pentru executarea cotractului (”Termen de executare a Contractului”). Termenul în care vă puteți prezenta în orice recepție Synevo pentru efectuarea analizelor din campania ”Alergii Sezoniere 2019” comandate online prin utilizarea Funcției de comandă și plată NU poate să depășească ziua de 30.06.2019, aceasta fiind ultima zi în care puteți beneficia de discount. Pentru înlăturarea oricărui dubiu, după data de 30.06.2019, Synevo va refuza efectuarea testelor din cadrul campaniei ”Alergii Sezoniere 2019” comandate online prin utilizarea Funcției de comandă și plată, care au beneficiat de discount.

(II)  termenul de retragere din contract de 30 zile de la momentul primirii de către utilizator a mesajului de confirmare a procesării plății, împreună cu informații esențiale privind comanda de analize efectuate prin utilizarea Funcției de comandă. Dreptul de retragere din contract poate fi exercitat până la, inclusiv, data de 30.06.2019

(III) termenul de rezoluțiune de 30 de zile calendaristice de la momentul transmiterii către Utilizator a mesajului de confirmare a plății. În cazul testelor din cadrul campaniei ”Alergii Sezoniere 2019” comandate online prin utilizarea Funcției de comandă și plată, rezoluțiunea de drept operează la ora 23:59 a zilei de 30.06.2019, utilizatorul fiind de drept în întârziere prin simpla împlinire a termenului.

Scurt istoric

Alergiile reprezintă cea mai frecventă afecțiune cronică în Europa și a 6-a cauză de boli cronice în Statele Unite. Unul din 5 pacienți cu alergii se confruntă zilnic cu frica unui posibil episod de astm, a unui șoc anafilactic sau chiar a decesului datorat unei reacții alergice. (EAACI, 2016)

Peste 150 de milioane de europeni sunt diagnosticați în prezent cu afecțiuni alergice cronice, iar estimările pentru anul 2025 consideră că aproximativ jumătate din populația Europei va fi afectată. (EAACI, 2016)

Organizația Mondială de Alergologie estimează o prevalență a alergiilor la nivel mondial între 10% și 40%, cu o afectare preponderentă a țărilor super-dezvoltate. (Pawankar R, et al, 2013)

În România:

  • Datele statistice europene sunt considerate valabile pentru România, astfel încât prevalența rinitei alergice este de aproximativ 21 – 23% și a urticariei de 30%.
  • Până la 40% dintre persoanele care suferă de alergii respiratorii pot prezenta alergie la polen iar numărul cazurilor de alergie la polenul de mesteacăn s-a triplat în ultimii 20 de ani.
  • Alergia la polen (polinoza sau febra fânului) are în România caracter sezonier și se poate manifesta ca rinită alergică, conjunctivită alergică, rinoconjunctivită alergică sau astm alergic.
  • Principalele sezoane polenice în România sunt:
    • februarie – mai: sezonul polenului de arbori și arbuști timpurii, în special din familia Betulaceae (alun, arin, mesteacăn);
    • aprilie – iulie: sezonul polenului de graminee sălbatice (firuța, timoftica, păiuș roșu, golomăț, vițelar, ovăscior, iarbă de gazon, iarba câmpului etc.) și al polenului gramineelor de cultură (secară, ovăz, orz, grâu);
    • iulie – septembrie: sezonul polenului de buruieni (ambrozie, măcriș mărunt, patlagina îngustă, urzica mare și în special pelinarița sau pelinul negru).

*Beneficiază de preţul promoţional al testelor din campanie în perioada 10.05.2019 – 30.06.2019. Această ofertă este valabilă în oricare centru de recoltare din București și din țară, indiferent dacă aveți sau nu un bilet de trimitere de la medicul specialist. Mai multe detalii primiţi în recepţiile Synevo.

*Synevo România S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și/sau completa oricând termenii și condițiile prezentei campanii promoționale, precum și dreptul de a suspenda, întrerupe și/sau prelungi oricând desfășurarea campaniei promoționale, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după aducerea la cunoștința publicului prin publicarea lor pe pagina de internet www.synevo.ro.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.