facebook instagram

OFERTE SPECIALE

Informaţii utile

Campanie Back to school – preșcolari și școlari

Analize medicale pentru copii pe categorii de vârstă

Campanie de informare a părinților

Începe școala! Ne propunem să venim în întâmpinarea părinților cu un pachet de analize medicale special conceput pentru copii.

Scopul campaniei susține dezvoltarea armonioasă a copiilor, în special a celor care intră în colectivitate.

Și la grădiniță și la școală copiii sunt expuși universului microbian (paraziți, bacterii, virusuri). Multe dintre problemele celor mici, deși fără simptome, pot afecta starea lor de sănătate și de aceea este recomandat să li se efectueze analize medicale periodic și în scop profilactic chiar de la vârste mici.

Imunitatea copilului se consolideaza in timp si informatiile medicale specifice sunt foarte utile pentru mentinerea sanatatii intregii familii.

Cele mai frecvente analize pentru preșcolari, la intrarea în colectivitate sunt:

  • Cultură – exsudat faringian este un examen care identifica prezenta unei infectii bacteriene, fungice sau virale la nivelul regiunii faringiene. Este un test recomandat în infecțiile tractului respirator superior, dintre care cele mai frecvent întâlnite sunt faringitele şi tonsilitele.
  • Cultură secreție nazală – testul este recomandat în rinită, cauzată cel mai adesea de virusuri (rhinovirusuri, adenovirusuri, virusuri gripale, paragripale, Coxsackie A) și rareori de bacterii.

Examenul microbiologic al exsudatului nazofaringian este indicat pentru depistarea portajului de germeni patogeni în căile respiratorii superioare, depistare solicitată și indicată în scopuri epidemiologice (ex. stabilirea sursei de infecție, izolarea preventivă a purtătorilor sănătoși).

  • Examen coproparazitologic este indicat în prezența simptomelor de tipul: diaree, malnutriție și prin efectuarea lui este detectată prezenţa unor paraziţi cu localizare intestinală: Protozoare (Giardia lamblia, Trichomonas intestinalis, Entamoeba spp., Blastocystis hominis) și Helminţi (ex. Taenia spp., Fasciola hepatică, Ascaris lumbricoides, Trichuris trichiura, etc.)

Pentru școlari, Synevo oferă un discount pentru un set de analize de laborator conceput pentru categoria de vârstă 7 – 18 ani.

Prin evaluarea periodică a stării de sănătate pot fi depistate precoce afecțiuni precum diabetul, obezitatea, hipo/hipertiroidism, anemii, hepatite.

Synevo oferă 20% reducere în perioada 10.08.2019 – 31.10.2019,

pentru analizele dedicate preșcolarilor și școlarilor

Poți cumpăra testele online adăugând analiza dorită în coșul de cumpărături:

Analize preșcolari

Cultură exsudat faringian (cu antibiogramă după caz)Preţ întreg: 44.00 lei
Preţ promoțional: 35,00 lei 
Cultură secreţie nazală (cu antibiogramă după caz)Preţ întreg: 44.00 lei
Preţ promoțional: 35,00 lei 
Examen coproparazitologicPreţ întreg: 18,00 lei
Preţ promoțional: 14,00 lei 

Analize școlari

Profil screening copii (7 – 18 ani)Preţ întreg: 261.00 lei
Preţ promoțional: 195.00 lei 
Alaninaminotransferaza (GPT/ALAT/ALT)
Aspartataminotransferaza (GOT/ASAT/AST)
Profil lipidic
Glucoză serică
Hemogramă  cu formulă leucocitară cu Hb, Ht și indici
Calciu ionic
TSH (Hormon de stimulare tiroidiană)
Feritină
Rata filtrării glomerulare (eGFR)

*Beneficiază de preţul promoţional al testelor din campanie în perioada 10.08.2019 – 31.10.2019. Această ofertă este valabilă în oricare centru de recoltare din București și din țară, indiferent dacă aveți sau nu un bilet de trimitere de la medicul specialist. Mai multe detalii primiţi în recepţiile Synevo.

*Synevo România S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și / sau completa oricând termenii și condiţiile prezentei campanii promoţionale, precum și dreptul de a suspenda, întrerupe și/sau prelungi oricând desfășurarea campaniei promoţionale, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după aducerea la cunoștinţa publicului prin publicarea lor pe pagina de internet www.synevo.ro.

*În cazul în care Synevo Romania S.R.L. derulează în același timp campanii promoționale distincte în cadrul cărora se acordă reduceri pentru același tip de test/ teste, reducerile nu se vor cumula, pacientul urmând să beneficieze de reducerea cea mai mare stabilită pentru testul/ testele respective.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.