facebook instagram

OFERTE SPECIALE

Informaţii utile

Campanie Back to school – studenți

Anul acesta, prin campania Back to school, ne propunem să susținem sănătatea studenților prin facilitarea accesului la un set de analize medicale uzuale. 

Stilul de viață la începutul perioadei de adult poate avea un impact asupra stării de sănătate a tinerilor.

Semne care îți pot ridica întrebări sunt: oboseala accentuată, insomniile, paloarea tegumentară, iritabilitatea extremă, stări de anxietate. De aceea este recomandat să se efectueze analize medicale periodic și în scop profilactic.

Synevo oferă 20% reducere în perioada 10.08.2019 – 31.10.2019,

pentru pachetul de analize medicale pentru studenți: 

 
 
Profil screening studenți (+18 ani)

Preţ întreg: 256.00 lei
Preţ promoțional: 204.00 lei

Alaninaminotransferaza (GPT/ALAT/ALT)
Aspartataminotransferaza (GOT/ASAT/AST)
Profil lipidic
Glucoză serică
Hemogramă  cu formulă leucocitară cu Hb, Ht și indici
Calciu ionic
TSH (Hormon de stimulare tiroidiană)
Magneziu seric
Feritină
Rata filtrării glomerulare (eGFR)

*Beneficiază de preţul promoţional al testelor din campanie în perioada 10.08.2019 – 31.10.2019. Această ofertă este valabilă în oricare centru de recoltare din București și din țară, indiferent dacă aveți sau nu un bilet de trimitere de la medicul specialist. Mai multe detalii primiţi în recepţiile Synevo.

*Synevo România S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și / sau completa oricând termenii și condiţiile prezentei campanii promoţionale, precum și dreptul de a suspenda, întrerupe și/sau prelungi oricând desfășurarea campaniei promoţionale, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după aducerea la cunoștinţa publicului prin publicarea lor pe pagina de internet www.synevo.ro.

*În cazul în care Synevo Romania S.R.L. derulează în același timp campanii promoționale distincte în cadrul cărora se acordă reduceri pentru același tip de test/ teste, reducerile nu se vor cumula, pacientul urmând să beneficieze de reducerea cea mai mare stabilită pentru testul/ testele respective.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.