facebook instagram

Campania Ziua Mondială a Diabetului

Testele pentru monitorizarea glucozei în sânge și depistarea din timp a complicațiilor ajută la menținerea diabetului sub control.

Hemoglobina glicată Determinarea hemoglobinei glicate (A1c) este un test de evaluare și monitorizare pe termen lung al controlului glicemic la pacienții cu diabet zaharat. Această analiză oferă o imagine de ansamblu asupra glicemiei medii din ultimele 2-3 luni și are rol: ● Predictiv în ceea ce privește riscul apariției complicațiilor diabetului: cetoacidoza, nefropatia, retinopatia; ● În evaluarea eficienței schemei de tratament; Testul A1c poate ajuta la un mai bun control al diabetului și al îmbunătățirii stării de sănătate ca urmare a schimbării stilului de viață. 

Profilul lipidic reprezintă un grup de teste indicate pentru determinarea riscului de boală coronariană (CHD). Pacienții cu DZ tip 2 au o incidență crescută a tulburărilor metabolismului lipidic, care contribuie la apariția afecțiunilor cardiovasculare. Monitorizarea având ca țintă scăderea LDL colesterol, creșterea HDL colesterol și scăderea trigliceridelor are drept consecință reducerea afecțiunilor macrovasculare și a mortalității la pacienții cu DZ tip 2, în special la cei cunoscuți cu boală cardiovasculară.

Rata filtrării glomerulare (glomerular filtration rate=GFR) constituie o componentă a funcţiei excretorii, însă, în acelaşi timp, GFR este recunoscut ca cel mai bun indicator global al funcţiei renale, deoarece este redus în general după o alterare structurală importantă şi aproape toate celelalte funcţii ale rinichiul scad în paralel cu GFR în afecţiunile renale cronice.


Nediagnosticat și netratat diabetul determină modificări majore și ireversibile ale stării de sănătate, fiind unul dintre principalii factori de risc pentru afecțiunile cardiovasculare. În anul 2017 diabetul a făcut 4 milioane de victime la nivel global.

 


*Beneficiază de preţul promoţional al serviciului din campanie în perioada 10.11.2019 – 10.12.2019. Această ofertă este valabilă în oricare centru de recoltare din București și din țară, indiferent dacă aveți sau nu un bilet de trimitere de la medicul specialist. Mai multe detalii primiţi în recepţiile Synevo.

*Synevo România S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și / sau completa oricând termenii și condiţiile prezentei campanii promoţionale, precum și dreptul de a suspenda, întrerupe și/sau prelungi oricând desfășurarea campaniei promoţionale, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după aducerea la cunoștinţa publicului prin publicarea lor pe pagina de internet www.synevo.ro.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.