facebook instagram

Campania Ziua Mondială a Osteoporozei

campanie-osteoporoza-synevo

Synevo oferă peste 20% reducere la

Profil analize monitorizare osteoporoză


 

 

 

  • Osteocalcin
  • Beta Crosslaps

 

Preț întreg (RON)

118.00 Lei

 

Discount

-20,33%

 

Preț promoțional(RON)

94.00 Lei

Osteocalcin (denumit și proteina G1a a osului) – principala proteină necolagenică a țesutului osos – este produs exclusiv de osteoblaste, de aceea este un marker relevant al procesului de formare osoasă.

β–CTx (Beta-CrossLaps)  apare în faza incipientă a degradării colagenului de tip I, de aceea este un marker specific şi stabil al resorbţiei osoase. 

 

Osteoporoza este o boală scheletică sistemică, caracterizată prin scăderea rezistenței osoase datorită scăderii densității osoase, ceea ce are drept urmare creșterea riscului de fractură.

 

Simptomele osteoporozei

Osteoporoza este o boală “silențioasă”, până în momentul apariției unei fracturi sau până când se observă o schimbare evidentă în postură. De fapt, unii oamenii pot suferi o pierdere osoasă masivă fără existența unei simptomatologii. Durerile de spate, cauzate de schimbările ce au loc la nivelul vertebrelor, pot fi primul semn alarmant.

Diagnosticul osteoporozei se poate stabili prin mai multe modalități: examen clinic, examen radiologic, tomografie computerizată, osteodensitometrie, markeri osoși, dozări hormonale.

 

Recomandări pentru determinarea osteocalcinului și beta crosslapsului

  • în osteoporoză, pentru monitorizarea terapiei antiresorbtive (tratament de substituţie hormonală, bisfosfonaţi, calcitonina, modulatori selectivi ai receptorilor de estrogeni) şi estimarea riscului de fracturi;

  • evaluarea altor afecţiuni osoase (inclusiv procese maligne)

 


 

*Beneficiază de preţul promoţional al serviciului din campanie în perioada 17.10.2019 – 17.11.2019. Această ofertă este valabilă în oricare centru de recoltare din București și din țară, indiferent dacă aveți sau nu un bilet de trimitere de la medicul specialist. Mai multe detalii primiţi în recepţiile Synevo.

*Synevo România S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și / sau completa oricând termenii și condiţiile prezentei campanii promoţionale, precum și dreptul de a suspenda, întrerupe și/sau prelungi oricând desfășurarea campaniei promoţionale, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după aducerea la cunoștinţa publicului prin publicarea lor pe pagina de internet www.synevo.ro.

 

 

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.