facebook instagram

Crestere de 30% a veniturilor pentru Synevo România, în primul semestru din 2004

Synevo România care deţine 8 laboratoare medicale în Bucureşti şi în judeţele Constanţa, Satu Mare Cluj şi Suceava a înregistrat în primul semestru din 2004 o creştere a veniturilor de 30% comparativ cu intervalul corespunzător anului trecut. Synevo România face parte din divizia de laboratoare a grupului suedez Medicover, divizie care a fost creată în toamna anului trecut. Veniturile la nivelul diviziei de laboratoare a grupului, care include şi reţeaua Nova Medical Polska, au înregistrat în perioada analizată o creştere de 75% ajungând la 3,6 milioane euro.

 

leasaadsaadaVirgil Ivan – Director General Synevo România – «Estimările noastre de la începutul anului se dovedesc corecte. La lansarea Synevo, în mai anul acesta anunţam o creştere prognozată de 20% până la sfârşitul lui 2004. După cum stau lucrurile suntem încrezători că aceasta va fi depăşită. Secretul stă în munca şi energia depuse de fiecare membru al companiei noastre pentru a ne îndeplini misiunea de a contribui la evoluţia serviciilor medicale de laborator şi a aduce valoare actului medical».

 

În România, Synevo este lider pe piaţa serviciilor medicale de laborator. La ora actuală 35 de centre şi laboratoare medicale private colaborează cu Synevo. Oferta de analize se ridică la 250 de investigaţii diferite de laborator de la hematologie, chimie, microbiologie, imunologie până la alergologie şi biologie moleculară. Synevo este singurul furnizor de servicii medicale de laborator din România care participă la 3 programe internaţionale de control de calitate: RIQAS – Marea Britanie, LABQUALITY – Finlanda şi INSTAND – Germania.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.