facebook instagram

Curs asistente Synevo 27 mai 2017

Educația medicală continuă pentru asistenții medicali din clinicile partenere

 

Așa cum v-am obișnuit, cursurile de pregătire și informare medicală pentru cadrele medicale medii continuă cu un nou workshop, desfășurat în Amfiteatrul Laboratorului Central Synevo, în data de 27 Mai 2017.

Cursul, “Analizele de laborator – utilitatea lor în diagnosticare”, a avut ca scop aducerea în discuție a unor teste de laborator care au câteva particularități legate de recoltare, stabilitate și transport. S-a subliniat utilitatea lor în diagnosticare, precum și noutățile apărute în tehnologia medicală.

Programul științific a fost susținut de către dna. Dr. Antoanela Curici, medic primar Medicină de Laborator și Șef al Laboratorului Central Synevo.

• IMD – probe cu stabilitate redusă, condiții de transport

• Tipuri de teste HPV

• Fluxul probelor biologice în Laboratorul Synevo (trierea probelor, înregistrarea, centrifugarea, introducerea lor în aparate, validarea rezultatului, transmiterea rezultatelor) – turul Laboratorului Synevo

La finalul cursului, ca de fiecare dată, participanții au susținut un test de evaluare a cunoștințelor acumulate pe parcursul workshop-ului.

Cursul a fost creditat de către Ordinul Asistenților Medicali din București cu 6 puncte EMC.

 

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.