facebook instagram

Divizia de Servicii de Diagnostic, Medicover

Divizia de Servicii de Diagnostic, Medicover (Diagnostic Services) – este o rețea internațională de servicii clinice de laborator  cu experiență locală, care oferă soluții clinice complete și are o tradiție în domeniul inovației. Divizia de Servicii de Diagnostic activează pe piețele din Germania, România, Ucraina, Polonia, Belarus, Moldova, Serbia, Turcia, Georgia și Bulgaria. Prin rețeaua de 91 de laboratoare și 511 puncte de recoltare a probelor biologice standardizate și de înaltă calitate din zece țări, divizia de diagnosticare furnizează astăzi peste 3.000 de tipuri de servicii, de la analize de sânge uzuale până la diagnostice avansate, și realizează peste 124 milioane de teste anual.

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic. Compania a fost fondată în 1995 pentru a răspunde cererii în creștere de servicii medicale de înaltă calitate din Polonia, apoi s-a extins în alte țări, pentru a răspunde unei nevoi asemănătoare. În prezent, piețele principale ale Medicover sunt Polonia, Germania, România și Ucraina. Compania oferă o gamă largă de servicii medicale, printr-o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare prin două divizii – Healthcare Services (Servicii de Asistență Medicală) și Diagnostic Services (Servicii de Diagnostic).

Divizia de Servicii de Diagnostic,

Medicover

reteaua-icon

synevo-romania synevo-germania synevo-polonia synevo-ucraina synevo-belarus synevo-moldova synevo-turcia synevo-georgia synevo-bulgaria synevo-serbia synevo-studii-clinice

SYNEVOVET

vet-icon
În anul 2011, Synevo România a lansat în cadrul Laboratorului Central Bucureşti divizia Synevovet. Laborator de analize medical – veterinare, Synevovet a apărut pe piaţă pentru a încerca să ofere medicilor veterinari clinicieni cea mai mare gamă de investigaţii de laborator şi din dorinţa noastră de a contribui la dezvoltarea calitativă a serviciilor medical veterinare din România. Synevovet dispune de un centru de recoltare, pentru a deservi proprietarii animalelor de companie din București și nu numai. Echipa noastră are în componență specialiști de laborator, instruiți de către medici veterinari din Germania și Austria, iar laboratorul este utilat cu aparatură unică în România, dedicată analizelor medical – veterinare.
vet-thumb

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.