facebook instagram

Divizia de Servicii de Diagnostic, Medicover

Divizia de Servicii de Diagnostic, Medicover (Diagnostic Services) – este o rețea internațională de servicii clinice de laborator  cu experiență locală, care oferă soluții clinice complete și are o tradiție în domeniul inovației. Divizia de Servicii de Diagnostic activează pe piețele din Germania, România, Ucraina, Polonia, Belarus, Moldova, Serbia, Turcia, Georgia și Bulgaria. Prin rețeaua de 95 de laboratoare și 570 puncte de recoltare a probelor biologice standardizate și de înaltă calitate din zece țări, divizia de diagnosticare furnizează astăzi peste 3.000 de tipuri de servicii, de la analize de sânge uzuale până la diagnostice avansate, și realizează peste 98 milioane de teste anual.

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic. Compania a fost fondată în 1995 pentru a răspunde cererii în creștere de servicii medicale de înaltă calitate din Polonia, apoi s-a extins în alte țări, pentru a răspunde unei nevoi asemănătoare. În prezent, piețele principale ale Medicover sunt Polonia, Germania, România și Ucraina. Compania oferă o gamă largă de servicii medicale, printr-o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare prin cele două divizii – Healthcare Services (Servicii de Asistență Medicală) și Diagnostic Services (Servicii de Diagnostic).

Divizia de Servicii de Diagnostic,

Medicover

reteaua-icon

synevo-germania synevo-polonia synevo-ucraina synevo-belarus synevo-moldova synevo-turcia synevo-georgia synevo-bulgaria Beo-Lab Serbia

SYNEVOVET

Înființat în anul 2011, Synevovet este primul laborator din sectorul privat din România axat doar pe patologia veterinară.

 Synevovet oferă o gamă largă de servicii uzuale și de diagnostic avansat (peste 600 servicii) de: biochimie, hematologie, microbiologie, parazitologie, serologie, alergologie, toxicologie, endocrinologie, PCR, citologie, histopatologie și genetică.

Synevovet este unul dintre puținele laboratoare veterinare din Europa de Sud-Est care oferă servicii de diagnostic avansat pentru segmentul veterinar din România și nu numai, servicii destinate atât animalelor de fermă, cât și celor de companie.

Ghidându-se după cele mai importante standarde de calitate recunoscute la nivel internațional, cum ar fi SR EN ISO/CEI 17025:2018, Synevovet se bucură de poziția de lider de piață în România, având o abordare inovatoare continuă în acest segment, prin dezvoltarea accelerată a testelor avansate în domeniile de genetică și histopatologie.

Synevovet face parte din Divizia de Servicii de Diagnostic, Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic. Medicover oferă o gamă largă de servicii medicale, printr-o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare, prin două divizii – Servicii de Asistență Medicală și Servicii de Diagnostic.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.