facebook instagram

Reţeaua internaţională SYNEVO

Universul Synevo

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic.

Divizia de Servicii de Diagnostic – rețea de servicii clinice de laborator de scară internațională și experiență locală, care oferă soluții clinice complete, cu un important patrimoniu de inovație. Prin rețeaua de 91 de laboratoare și 454 de puncte de recoltare a sângelui standardizate și de înaltă calitate din opt țări, divizia Servicii de Diagnostic furnizează peste 3.000 de tipuri de servicii, de la analize de sânge uzuale până la diagnostice avansate, și realizează peste 115 milioane de teste anual.

REŢEAUA
internaţională Synevo

reteaua-icon

synevo-romania synevo-germania synevo-polonia synevo-ucraina synevo-belarus synevo-moldova synevo-turcia synevo-georgia synevo-bulgaria synevo-serbia synevo-studii-clinice

SYNEVOVET

vet-icon
În anul 2011, Synevo România a lansat în cadrul Laboratorului Central Bucureşti divizia Synevovet. Laborator de analize medical – veterinare, Synevovet a apărut pe piaţă pentru a încerca să ofere medicilor veterinari clinicieni cea mai mare gamă de investigaţii de laborator şi din dorinţa noastră de a contribui la dezvoltarea calitativă a serviciilor medical veterinare din România. Synevovet dispune de un centru de recoltare, pentru a deservi proprietarii animalelor de companie din București și nu numai. Echipa noastră are în componență specialiști de laborator, instruiți de către medici veterinari din Germania și Austria, iar laboratorul este utilat cu aparatură unică în România, dedicată analizelor medical – veterinare.
vet-thumb

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.