facebook instagram

Educaţie medicală continuă pentru personalul Synevo (ediţia octombrie)

Din dorinţa de a oferi pacienţilor servicii de calitate, personalul Synevo România se află într-o pregătire permanentă, pentru a fi la curent cu ultimele metode şi informaţii din domeniu. Sâmbătă, 24 octombrie 2015, a avut loc în Amfiteatrul Laboratorului Central Synevo Bucureşti un curs pentru asistentele din centrele Synevo Bucureşti, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Târgovişte, Galaţi şi Brăila. Workshop-ul a fost moderat de dna. dr. Magdalena Dorobanţu, medic primar obstetrică – ginecologie la Medicover.

Tema cursului a fost Screening-ul cancerului de col uterin și tehnica de recoltare a examenului citologic Babeș Papanicolaou”.

Subiectele dezbătute:

  • Anatomia şi fiziopatologia aparatului feminin
  • Screening-ul cancerului cervical – PAP şi HPV
  • Recoltarea probelor ginecologice – exemplificarea manevrei de recoltare cu ajutorul unui mulaj anatomic
  • Consilierea pacientei

DSC_0014_DSC_0029_

La acest eveniment au luat parte 48 de asistente medicale. La finalul cursului, participantele au dat un test de evaluare a cunoştinţelor acumulate pe parcursul workshop-ului. De asemenea, pe parcursul prezentării au purtat un dialog activ cu dna. dr. Magda Dorobanţu şi au pus întrebări pentru a-şi clarifica toate nelămuririle legate de subiectele discutate sau de situatiile speciale pe care le-au avut în practica medicală.

Cursul a fost creditat de către Ordinul Asistenţilor Medicali din Bucureşti cu 8 puncte EMC.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.