facebook instagram

Imaginea şi identitatea reunite sub acelaşi nume – SYNEVO

Ca rezultat al unui proces iniţiat în luna mai a anului 2004 – respectiv lansarea în piaţă de către Medicover Rombel a brandului Synevo, astăzi avem bucuria de a anunţa că începând cu data de 17.09.2008 imaginea şi identitatea companiei s-au contopit. Astfel SC MEDICOVER ROMBEL SRL şi-a schimbat denumirea oficială şi a devenit SC SYNEVO ROMÂNIA SRL

Timp de 4 ani, brandul Synevo a fost imaginea companiei pe piaţa serviciilor medicale de laborator din România şi din Europa Centrală şi de Est. Prima promisiune a brandului a fost aceea de a adăuga valoare diagnosticului, şi de a oferi servicii de laborator la cele mai înalte standarde de calitate.

Astăzi, Synevo înseamna o divizie de laboratoare cu reţele extinse din România până în Polonia, Ucraina şi Germania care oferă servicii unui număr de peste 2.500.000 de oameni. Mai mult decât atât, prin strategia de orientare către investigaţii de tip „ advanced diagnostics”, de lărgire a ofertei sale de servicii pentru acoperirea de noi specialităţi şi prin investiţiile făcute în dezvoltarea business-ului de laborator, Synevo a devenit un nume de referinţă şi un lider de piaţă.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.