facebook instagram

Informații analize decontate CAS BUCUREȘTI, ILFOV ȘI CASAOPSNAJ – luna ianuarie 2019

Programările pentru efectuarea analizelor medicale decontate de către CASAOPSNAJ se vor efectua în baza biletului de trimitere de la medic, în oricare dintre centrele de recoltare Synevo din București și Ilfov, începând cu data de 08.01.2019.

Programările pentru efectuarea analizelor medicale decontate de către Casa de Asigurări ILFOV se vor efectua în baza biletului de trimitere de la medic, în oricare dintre centrele de recoltare Synevo din București și Ilfov, începând cu data de 10.01.2019.

Programările pentru hemoglobina glicată (HbA1c) decontată de către Casa de Asigurări BUCUREȘTI se vor efectua în baza biletului de trimitere de la medic, în oricare dintre centrele de recoltare Synevo din București și Ilfov, începând cu data de 10.01.2019.

Programările pentru efectuarea analizelor medicale decontate de către Casa de Asigurări BUCUREȘTI se vor efectua în baza biletului de trimitere de la medic, în oricare dintre centrele de recoltare Synevo din București și Ilfov, începând cu data de 11.01.2019.

Recoltarea probelor biologice se realizează în primele zile ale lunii ianuarie, conform programărilor, de la începerea programului până la ora 14.00.

Nu se fac recoltări de probe pentru analize decontate de către Casele Naționale de Asigurări de Sănătate București, Ilfov și AOPSNAJ în centrul de recoltare Unirii.

Programările și recoltările se vor face în limita bugetului alocat de Casele de Asigurări de Sănătate BUCUREȘTI, AOPSNAJ și ILFOV.

Vă rugăm ca pentru mai multe informații suplimentare să mergeți în oricare centru de recoltare Synevo din București și Ilfov sau să apelați numărul de telefon 021 9666.

Pentru a afla datele de contact ale centrelor noastre de recoltare din București și județul Ilfov accesați link-ul: https://www.synevo.ro/laboratoare/

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.