facebook instagram

Informații analize decontate CAS BUCUREȘTI, ILFOV ȘI AOPSNAJ – luna octombrie

Programările pentru efectuarea analizelor medicale decontate de către Casele Naționale de Asigurări de Sănătate București și AOPSNAJ se vor efectua în baza biletului de trimitere de la medic, în oricare dintre centrele de recoltare Synevo din București și Ilfov, în perioada 26-28 septembrie 2018, pentru recoltarea probelor pentru analize începând cu data de 1 octombrie 2018 . Recoltarea probelor biologice se realizează în primele zile ale lunii octombrie, conform programărilor, de la începerea programului până la ora 14.00.

Se pot efectua fără programare, recoltări pentru analizele decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate ILFOV. Pacienții cu bilete de trimitere de la medici ce au contract cu Casa de Asigurări de Sănătate ILFOV se pot prezenta în centrele de recoltare Synevo din București și Ilfov, începând cu data de 1 octombrie. Recoltarea probelor biologice se realizează în ordinea sosirii în recepție de la începerea programului până la ora 14.00.

Pacienții cu bilete de trimitere de la Casele Naționale de Asigurări de Sănătate Prahova și  Argeș se pot prezenta în recepții, începând cu 1 octombrie 2018.

Nu se fac recoltări de probe pentru analize decontate de către Casele Naționale de Asigurări de Sănătate București, Ilfov și AOPSNAJ în centrul de recoltare Unirii.

Programările și recoltările se vor face în limita bugetului alocat de Casele de Asigurări de Sănătate BUCUREȘTI, AOPSNAJ și ILFOV.

Vă rugăm ca pentru mai multe informații suplimentare să mergeți în oricare centru de recoltare Synevo din București și Ilfov sau să apelați numărul de telefon 021 9666.

Pentru a afla datele de contact ale centrelor noastre de recoltare din București și județul Ilfov accesați link-ul: https://www.synevo.ro/laboratoare/

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.