facebook

Informații analize decontate CAS – luna aprilie

Pentru analizele decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate București pentru luna aprilie, se vor efectua programări în recepții, în baza biletului de trimitere și a buletinului, începând cu data de 4 aprilie 2018, până în ora 14.

Hemoglobina glicată (HbA1c) decontată de către Casa de Asigurări de Sănătate București, se vor efectua programări în recepții, în baza biletului de trimitere și a buletinului, începând cu data de 4 aprilie 2018, până în ora 14.

Analizele decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate OPSNAJ pentru luna aprilie, se vor efectua programări în recepții, în baza biletului de trimitere și a buletinului, începând cu data de 3 aprilie 2018, până în ora 14.

Pentru Hemoglobina glicată (HbA1c) decontată de către Casa de Asigurări de Sănătate OPSNAJ se va recolta la liber în ordinea sosirii în recepții, începând cu data de 3 aprilie 2018, până în ora 14.

Recoltarea analizelor decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate ILFOV se va efectua la liber în ordinea sosirii în recepții, începând cu data de 3 aprilie 2018, până în ora 14.

Vă rugăm să mergeți pregătiți de recoltare și să dețineți biletul de trimitere, buletinul și cardul de sănătate.

Programările și recoltările se vor face în limita bugetului alocat de Casele de Asigurări de Sănătate, excepție făcând centrele Unirii și Plevna.

*Mai multe informații legate de disponibilitatea plafonului puteți afla apelând numărul 021 9666.

Abonează-te la Newsletter