facebook instagram

Informații analize decontate CAS – luna iulie

Programările pentru analizele decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate BUCUREȘTI pentru luna IULIE 2018, se pot face  în recepții, începând cu data de 16 iulie 2018, până în ora 14.

Pentru Hemoglobina glicată (HbA1c) decontată de către Casa de Asigurări de Sănătate BUCUREȘTI, se vor efectua programări în recepții, în baza biletului de trimitere și a buletinului, începând cu data de 16 IULIE 2018, până în ora 14.

Programările pentru efectuarea analizelor decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate AOPSNAJ pentru luna IULIE 2018, se vor face în baza biletului de trimitere și a buletinului, în ordinea sosirii în recepție, începând cu data de 2 iulie 2018, până la ora 14.

Pentru Hemoglobina glicată (HbA1c) decontată de către Casa de Asigurări de Sănătate AOPSNAJ, recoltarea se va efectua la liber, în ordinea sosirii în recepții, în baza biletului de trimitere și a buletinului, începând cu data de 2 iulie 2018, până în ora 14.

Recoltarea analizelor decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate ILFOV pentru luna IULIE 2018, se va efectua fără o programare prealabilă, în ordinea sosirii în recepții, începând cu data de 4 iulie 2018, până la ora 14.

Programările și recoltările se vor face în limita bugetului alocat de Casele de Asigurări de Sănătate BUCUREȘTI, AOPSNAJ și ILFOV, excepție făcând centrul Unirii.

Vă rugăm ca pentru mai multe informații suplimentare să consultați www.synevo.ro, recepția sau numărul de telefon 021 9666.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.