facebook

Informații analize decontate CAS – luna iunie

Programările pentru analizele decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate București pentru luna IUNIE 2018, se pot face  în recepții, începând cu data de 29 mai 2018, până în ora 14.

Pentru Hemoglobina glicată (HbA1c) decontată de către Casa de Asigurări de Sănătate București, se vor efectua programări în recepții, în baza biletului de trimitere și a buletinului, începând cu data de 29 mai 2018, până în ora 14.

Programările pentru efectuarea analizelor decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate OPSNAJ pentru luna IUNIE 2018, se pot face în recepții, începând cu data de 29 mai 2018, până în ora 14.

Pentru Hemoglobina glicată (HbA1c) decontată de către Casa de Asigurări de Sănătate OPSNAJ, recoltarea se va efectua la liber, în ordinea sosirii în recepții, în baza biletului de trimitere și a buletinului, începând cu data de 4 iunie 2018, până în ora 14.

Recoltarea analizelor decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate ILFOV pentru luna IUNIE 2018, se va efectua fără o programare prealabilă, în ordinea sosirii în recepții, începând cu data de 4 iunie 2018, până la ora 14.

Recoltările și programările se vor face în limita bugetului alocat de către Casele de Asigurări de Sănătate, excepție făcând centrele Unirii și Plevna.

*Mai multe informații legate de disponibilitatea plafonului puteți afla apelând numărul 021 9666.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.