facebook instagram

OFERTE SPECIALE

Informaţii utile

Panel alergeni respiratori

Promoţie-ALERGENI-respiratoriBolile alergice au devenit tot mai răspândite, iar numărul cazurilor diagnosticate este în creştere. Aceste afecţiuni sunt considerate adesea o problemă pediatrică, deoarece manifestările clinice debutează în multe cazuri chiar în primii ani de viaţă. O parte dintre adulţii care sunt diagnosticaţi cu o formă de alergie mediată IgE au prezentat episoade alergice şi în copilărie.

Există şi persoane care dezvoltă pentru prima dată simptome de alergie la vârsta adultă. Poate fi vorba de „febra fânului”, alergia la peri şi epiderme provenite de la animalele de companie sau alergia la praful de case şi mucegaiuri.

Pentru a te ajuta să identifici alergenii care afectează sănătatea ta sau a copilului tău, am creat două paneluri care cuprind alergenii comuni întâlniţi în interiorul locuinţelor sau în mediul exterior.

PANEL ALERGENI RESPIRATORI 5 TESTEPreţ:161 lei
Polen graminee amestec (Cynodon dactylon, Lolium perenae, Sorghum halepense, Bromus inermis, Holcus lanata, Paspalum notatum) – GX6
Păr pisică – E1
Păr câine – E5
Dermatophagoides pteronyssinus – D1
Dermatophagoides farinae – D2
PANEL ALERGENI RESPIRATORI 13 TESTEPreţ:284 lei
Polen Phleum pratense (timoftica) – G6
Polen graminee amestec (Cynodon dactylon, Lolium perenae, Sorghum halepense, Bromus inermis, Holcus lanata, Paspalum notatum) – GX6
Polen Ambrosia elatior – W1
Polen Artemisia vulgaris (pelin) – W6
Parietaria officinalis (paracherniţă) – W19
Polen Betulla verrucosa (mesteacăn) – T3
Polen Alnus incana (arin alb) – T2
Păr pisică – E1
Păr câine – E5
Dermatophagoides pteronyssinus – D1
Dermatophagoides farinae – D2
Blatella germanica – I6
Fungi amestec (Penicillium notatum, Cladosporium herbarum, Aspergillus fumigatus, Alternaria alternata) – MX1

Cele două paneluri măsoara IgE specifice faţă de alergeni inhalatori obişnuiti, cu scopul de a exclude sau confirma existenţa unor sensibilizări alergice la persoane simptomatice. Este utilizată metoda imunoenzimatică cu detecţia flurometrică FEIA. Testele se efectuează din ser, fiind necesar un volum de aproximativ 3 mL pentru fiecare dintre cele doua paneluri.
Recomandăm ca interpretarea rezultatelor obţinute să se efectueze de către un medic specialist.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.