facebook

OFERTE SPECIALE

Informaţii utile
Trimite pe e-mail acest articol
Printeaza acest articol

Primăvara, Synevo celebrează femeia! Pachet prevenţie tiroidă

Te simţi obosită, ai fluctuaţii de greutate, stări de iritabilitate sau palpitaţii? Acestea sunt doar câteva dintre simptomele care pot apărea în cazul unor afecţiuni ale tiroidei. Pentru că este important să te simţi bine în corpul tău, te aşteptăm în perioada 1 martie – 30 iunie 2017 în centrele Synevo, pentru a beneficia de o reducere de 20% la pachetul “Prevenţie tiroidă”.

Tiroida este o glandă endocrină ce se găseşte în partea anterioară a gâtului şi, la adulţi, are o formă ce poate fi comparată cu un fluture sau litera H. Principala sa funcţie este producerea hormonilor tiroidieni: T4 (tiroxina) şi T3 (triiodotironina).

Hipotiroidismul

Este o afecţiune a glandei tiroide caracterizată prin deficitul de hormoni tiroidieni. Se manifestă frecvent prin încetinirea activităţii fizice şi mentale. Principala metodă de detecţie a hipotiroidismului este reprezentată de determinările TSH şi FT4.

Hipertiroidismul

Se caracterizează prin producţia excesivă de hormoni tiroidieni de către glanda tiroidă. Diagnosticul hipertiroidismului este confirmat prin teste serice: un nivel scăzut al TSH şi un nivel crescut al hormonilor FT3 şi FT4.

Promoţia e adresată pacienţilor de sex feminin, care doresc să îşi verifice starea de sănătate în mod preventiv şi nu au trimitere de la medic.

Abonează-te la Newsletter