facebook instagram

OFERTE SPECIALE

Informaţii utile

Promoţie pentru studenţi

De ce să ratezi momentele importante din viaţa de student?

De câte ori s-a întâmplat să te prindă o răceala exact înainte de un examen important? Dar să te simți obosit când prietenii tăi te invită în oraș? Te simți stresat sau te doare capul chiar dacă ești în vacanță? Poate e timpul să mergi la un control!

Ca să previi momentele neplăcute, îți recomandăm să îți faci analizele uzuale cel puțin de două ori pe an. Și pentru că știm că ai un buget limitat, iar atunci când este, ai prefera să îl cheltuiești pe alte lucruri, am pregătit o reducere de până la 50% la o serie de teste.

În cazul în care nu știi exact ce să alegi, am adăugat şi câteva informații utile.

 

Dacă vrei să faci un control de rutină și să vezi care este starea generală a sănătății tale, ai putea alege următoarele analize. Lista se poate modifica în funcție de nevoile tale sau la indicaţiile medicului:

Biochimie
Acid uric sericPreţ: 6.55 lei
Alaninaminotransferază – ALTPreţ: 7.20 lei
Aspartataminotransferază – ASTPreţ: 7.20 lei
Calciu ionicPreţ: 8.67 lei
Bilirubină directăPreţ: 6.55 lei
Urină biochimie şi sedimentPreţ: 11.00 lei
Bilirubină totalăPreţ: 6.55 lei
Colesterol totalPreţ: 6.60 lei
Colesterol HDLPreţ: 10.13 lei
Colesterol LDLPreţ: 8.80 lei
Creatinină sericăPreţ: 7.20 lei
Electroforeza proteinelor sericePreţ: 18.13 lei
Gama-Glutamiltransfereză GGTPreţ: 9.23 lei
Glucoză sericăPreţ: 6.60 lei
Magneziu sericPreţ: 6.55 lei
Potasiu sericPreţ: 6.55 lei
SideremiePreţ: 9.23 lei
Sodiu sericPreţ: 10.91 lei
TrigliceridePreţ: 9.23 lei
Uree sericăPreţ: 6.60 lei
Rata filtrării glomerularePreţ: 22.40 lei
Proteina C reactivă (CRP)Preţ: 12.22 lei
Hematologie
FibrinogenPreţ: 15.91 lei
HemogramăPreţ: 18.75 lei
VSHPreţ: 4.67 lei

 

Majoritatea bolilor cu transmitere sexuală nu au simptome vizibile. Astfel că, dacă nu te-ai protejat, s-ar putea să fii bolnav fără să ştii. Vestea bună este că multe dintre acestea pot fi tratate, aşa că cel mai bine este să îţi faci câteva teste cât de repede posibil.

Boli cu transmitere sexuală
Serologie sifilisPreţ: 22.22 lei
Anti – HIV 1+2Preţ: 33.60 lei
Chlamydia şi N. gonoreea – endocervixPreţ: 88.42 lei
Ag HBS – Hepatita BPreţ: 33.84 lei
Anti HCV – Hepatita CPreţ: 55.38 lei
Mycoplasma şi ureaplasmaPreţ: 77.41 lei
Chlamydia şi N. gonoreea – urinăPreţ: 88.42 lei

 

Creșterea sau scăderea bruscă în greutate, stările de somnolență sau agitație, căderea excesivă a părului sau senzația de nod în gât sunt doar câteva dintre semnele care pot indica o dereglare a glandei tiroide. Este important să identifici din timp potențialele probleme, astfel încât să mergi la medic și să urmezi tratamentul necesar.

Markeri Endocrini
Anti-TPOPreţ: 43.98 lei
FT4Preţ: 23.76 lei
TSHPreţ: 23.69 lei

 

Mycoplasma, Ureaplasma, Trichomonas vaginalis (trihomonoza), Candida Albicans (candidoza), Citomegalovirus, Herpesul genital, Chlamydia, Gardnerella vaginalis și Toxoplasma sunt cele mai raspândite infecții urogenitale. Modalitatea de infectare poate fi pe cale sexuală, dar și contactată de la baie, de la un prosop, colacul toaletei sau lenjeria folosită în comun. Din păcate, multe dintre bolile enumerate nu prezintă simptome, astfel încât e posibil să fii bolnav fără să știi.

Infecții Urogenitale
Examen microscopic pe frotiu (preparat proaspăt şi/sau colorat)Preţ: 14.53 lei
Cultură secreţie uretrală (cu antibiogramă după caz)Preţ: 43.77 lei
Cultură secreţii vaginale (cu antibiogramă după caz)Preţ: 44.80 lei
Urocultură (cu antibiogramă după caz)Preţ: 38.56 lei

 

România prezintă una dintre cele mai ridicate rate a mortalității prin cancer de col uterin. De aceea, îți recomandăm ca o dată pe an să îți faci testul Babeș Papanicolaou (PAP) și testarea pentru infecția cu HPV. De asemenea, unele tipuri de HPV pot afecta și bărbații, determinând vegetații veneriene, cancer anal sau genital.

Screening cancer cervical
PAP mediu lichid + HPV ADNPreţ: 214.40 lei
HPV genotipare secreţie uretralăPreţ: 306.90 lei

 

Informațiile oferite sunt doar orientative și nu înlocuiesc dignosticul medicului. În cazul în care valorile de pe buletinul de analize nu se încadrează în norma, îți recomandăm să prezinți rezultatele personalului specializat pentru a primi un tratament corespunzător.

 

Promoţia este valabilă în perioada 1.09.2018 30.11.2018, și poate fi accesată doar de studenți/elevi de școală postliceală, la prezentarea carnetului (legitimației) de student vizate pe anul în curs și cartea de identitate. Promoţia este adresată pacienţilor care doresc să-şi verifice starea de sănătate în scop preventiv şi care nu au trimitere de la medic. De asemenea, anumite teste se pot efectua numai în centrele Synevo unde există posibilitatea recoltării probelor ginecologice. Lista centrelor este disponibilă aici.

*Synevo România S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau completa oricând termenii şi condiţiile prezentei campanii promoţionale, precum şi dreptul de a suspenda, întrerupe şi/sau prelungi oricând desfăşurarea campaniei promoţionale, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după aducerea la cunoştinţa publicului prin publicarea lor pe pagina de internet www.synevo.ro.

 

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.