Cumpără online analizele medicale necesare, utilizează codul ONLINE10 și beneficiază de 10% reducere la coșul de cumpărături.
Synevo
Programări analize
Coșul meu

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 • Campania promotionalaBaby Boom 15%” (denumita in continuare “Campania”) este organizata de SYNEVO ROMÂNIA S.R.L. cu sediul în B-dul Pache Protopopescu, Nr. 81, Etaj 2, Camera 3, Sector 2, 021408 Bucureşti, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr.  J40/20319/1994, având cod fiscal RO 6479639, reprezentata legal prin Luca Dumitrel-Laurentiu, in calitate de Director General si Administrator si Curici Antoanela, in calitate de Administrator (denumita in continuare „Organizatorul” sau “Synevo Romania”).
 • Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului Regulament oficial al Campaniei (denumit in continuare „Regulamentul”), fiind aplicabil tuturor persoanelor care indeplinesc conditiile pentru a beneficia de aceasta Campanie si care participa la aceasta Campanie, in conditiile si cu respectarea procedurii prevazute de prezentul Regulament (denumiti in continuare “Participantii”). Prin participarea la aceasta Campanie, se prezuma cunoasterea si respectarea integrala, expresa si neechivoca a tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor Regulamentului de catre Participanti si acordul Participantilor la termenii, conditiile si prevederile Regulamentului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament.
 • Campania este desfasurata exclusiv prin intermediul Functiei de comanda si plata de analize medicale pusa la dispozitia utilizatorilor website-ului www.synevo.ro (denumita in continuare “Functia de comanda si plata”), cu respectarea Termenelor si conditiilor de utilizare a Functiei de comanda si plata, disponibile la https://www.synevo.ro/termeni-si-conditii-cos-de-cumparaturi/ (denumite in continuare “Termenele si conditiile Functiei de comanda si plata”). Testele achizitionate de catre Participanti in cadrul prezentei Campanii prin intermediul Functiei de comanda si plata pot fi efectuate de catre acestia in oricare dintre punctele de lucru (centre de recoltare) ale Organizatorului deschise la momentul efectuarii testelor, astfel cum acestea sunt identificate pe website-ul Organizatorului la sectiunea “Despre noi” – “Locatii” (denumite in continuare “Centrele de recoltare”), cu respectarea dispozitiilor Termenlor si conditiilor Functie de comanda si plata.
 • Synevo Romania urmărește prin campaniile pe care le desfășoară educarea și informarea publicului larg și/sau a unor segmente specifice privind importanța prevenției, respectiv a efectuării periodice a unor analize medicale cu scop de monitorizare a stării de sănătate. Scopul prezentei Campanii este de a oferi pacientilor informații despre utilitatea unor analize medicale și, totodată, de a oferi un beneficiu în urma vizitei acestora in cadrul standului expozițional al Organizatorului din cadrul Expoziției Baby Boom  desfasurata in perioada 2 – 5 martie 2023 la Romexpo, mun. Bucuresti (denumita in continuare „Expozitia Baby Boom”).
 • Campania se desfasoara prin intermediul Functiei de comanda si plata, cu ajutorul careia Participantii pot comanda si plati in perioada 02.03.2023 – 31.03.2023 (denumita in continuare “Perioada de desfasurare a Campaniei”) testele/panelurile de teste indicate in mod expres in sectiunea 5 din prezentul Regulament, aplicând codul de reducere indicat pe materialele promotionale primite de la Organizator in cadrul Expozitiei Baby Boom, in procesul de plasare a comenzii, cu respectarea regulilor si conditiilor prevazute de prezentul Regulament.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI

Campania se desfasoara exclusiv prin intermediul Functiei de comanda si plata pusa la dispozitia utilizatorilor website-ului www.synevo.ro, in perioada 02.03.2023 – 31.03.2023 inclusiv, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 3. REGULAMENTUL CAMPANIEI

 • Regulamentul de desfasurare a Campaniei este disponibil, in mod gratuit, (i) in format fizic, in cadrul Expozitiei Baby Boom, la standul expozitional al Organizatorului, (ii) prin accesarea codului QR disponibil pe materialele promotionale ale Organizatorului cu privire la prezenta Campanie, distribuite de catre Organizator in cadrul Expozitiei Baby Boom, (iii) pe website-ul Organizatorului la adresa https://www.synevo.ro/regulament-eveniment-baby-boom/ si, totodata, (iv) poate fi solicitat, alaturi de orice alta lamurire, de catre orice Participant prin transmiterea unei cereri in acest sens la adresa electronica [email protected] sau la sediul Organizatorului mentionat in sectiunea 1, alin. (1) a prezentului Regulament, in atentia departamentului de marketing.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si / sau completa oricand Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si / sau inceta si / sau intrerupe si / sau prelungi oricand desfasurarea Campaniei, cu conditia instiintarii Participantilor cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia, prin acte aditionale ce vor fi comunicate public in aceeasi forma prevazuta la alin. (1) punctele (ii) si (iii) din prezenta sectiune a Regulamentului.

SECTIUNEA 4. PARTICIPANTII

 • Se pot inscrie in vederea participarii la Campanie numai persoanele fizice care indeplinesc in mod cumulativ urmatoarele conditii:
 • se prezinta la Expozitia Baby Boom desfasurata in perioada 2 – 5 martie 2023 la Romexpo, mun. Bucuresti si in mod specific la standul expozitional al Organizatorului;
 • primesc de la Organizator materiale promotionale cu privire la prezenta Campanie, materiale cuprizand si codul de reducere necesar pentru a beneficia de reducerea prevazuta de sectiunea 5 din prezentul Regulament;
 • selecteaza, din website-ul Synevo Romania, unul dintre testele/panelurile de teste prevazute in sectiunea 5 din cadrul prezentului Regulament, ce fac obiectul prezentei Campanii, si completeaza, in procesul de plasare a comenzii in campul “Introdu un cupon de discount”, urmat de apasarea butonului „Adauga”, codul de reducere indicat pe materialele promotionale primite de la Organizator in cadrul Expozitiei Baby Boom si, ulterior, comanda si platesc in Perioada de desfasurare a Campaniei (i.e. 02.03.2023 – 31.03.2023) prin intermediul Functiei de comanda si plata (si cu respectarea Termenelor si conditiilor Functiei de comanda si plata), unul dintre testele/panelurile de teste ce fac obiectul prezentei Campanii.
 • Inscrierea in vederea participarii la Campanie presupune acceptarea implicita, integrala, expresa si neechivoca de catre persoana care indeplineste in mod cumulativ conditiile prevazute la alin. (1) din prezenta sectiune a prevederilor prezentului Regulament.
 • Un Participant poate accesa beneficiile oferite de Campanie, detaliate in cadrul sectiunii 5 de mai jos, de mai multe ori pe perioada de derulare a acesteia, respectiv in perioada 02.03.2023 – 31.03.2023, sub conditia indeplinirii tuturor conditiilor din prezentul Regulament. Codul de reducere indicat pe materialele promotionale cu privire la prezenta Campanie distribuite de Organizator in cadrul Expozitiei Baby Boom poate fi utilizat pentru mai multe achizitii in Perioada de desfasurare a Campaniei, sub rezerva indeplinirii tuturor conditiilor pentru accesarea Campaniei prevazute de prezentul Regulament.
 • Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea, respectarea si acceptarea integrala si neechivoca a tututor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament de catre Participanti.

SECȚIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI

 • Campania consta in oferirea, in perioada 02.03.2023 – 31.03.2023 a unui discount de 15% la efectuarea testelor/panelurilor de teste, indicate la alin. (2) din prezenta sectiune, conform celor mentionate in cadrul alin. (2) si urmatoarele din prezenta sectiune, de catre Participanti (i.e. persoanele care indeplinesc in mod cumulativ conditiile prevazute la alin. (1) din sectiunea 4).
 • In cadrul prezentei Campanii, Participantii pot efectua unul dintre urmatoarele teste/paneluri de teste, urmand a beneficia de pretul prevazut in coloana “Pret promotional (in cadrul Campaniei)” din urmatorul tabel:
Denumire test/ panel testeTeste componente ale panelului (dupa caz)Pret teste/panel teste in afara CampanieiPret promotional (in cadrul Campaniei)
Factorul de creștere placentară (PlGF) – PreeclampsieN.A.240 lei204 lei (15% discount)
Profil extins IgE specifice (allergy Explorer)https://www.synevo.ro/shop/profil-extins-ige-specifice-allergy-explorer/825 lei701,25 lei (15% discount)
Panel alergeni alimentari – Infant 251. Cazeina, IgE specific
2. Alfa-lactalbumina, IgE specific
3. Beta-lactoglobulina, IgE specific
4. Albumina serica bovina, IgE specific
5. Carne de vita, IgE specific
6. Lapte de capra, IgE specific
7. Galbenus, IgE specific
8. Albus de ou, IgE specific
9. Carne de pui, IgE specific
10. Orez, IgE specific
11. Soia, IgE specific
12. Morcov, IgE specific
13. Cartof, IgE specific
14. Grau, IgE specific
15. Capsuni, IgE specific
16. Cacao, IgE specific
17. Portocala, IgE specific
18. Banana, IgE specific 19. Mar, IgE specific
20. Conalbumina, IgE specific
21. Ovalbumina, IgE specific
22. Ovomucoid, IgE specific
23. Pastrav, IgE specific
24. Ovaz, IgE specific
25. Piersica, IgE specific  
530 lei450,50 lei (15% discount)
Panel alergeni respiratorig6 Polen Phleum pratense (timoftica), IgE specificPolen graminee amestec (gx6) w6 Polen Artemisia vulgaris (pelin), IgE specificw1 Polen Ambrosia elatior, IgE specificw19 Parietaria officinalis (paracherniţă), IgE specifict3 Polen Betulla verrucosa (mesteacăn), IgE specifict2 Polen Alnus incana (arin alb), IgE specificd1 Dermatophagoides pteronyssinus, IgE specificd2 Dermatophagoides farinae, IgE specifice1 Păr pisica, IgE specifice5 Păr caine, IgE specifici6 Blatella germanica, IgE specificmx1: Penicillium notatum, Cladosporium herbarum, Aspergillus fumigatus, Alternaria alternata  320 lei272 lei (15% discount)
Profil mixt alergeni (respiratori si alimentari) (1)https://www.synevo.ro/shop/profil-mixt-alergeni-respiratori-si-alimentari-1/380 lei323 lei (15% discount)
Ig EN.A.51 lei43,35 lei (15% discount)
Intoleranta la lactoza (test genetic)N.A.330 lei280,50 lei (15% discount)
Anticorpi anti-transglutaminaza tisulara IgA, IgG (test Celikey)N.A.165 lei140,25 lei (15% discount)
Predispozitie genetica boala celiaca (HLA-DQ2/DQ8)N.A.687 lei583,95 lei (15% discount)
 • Mecanismul Campaniei este urmatorul:
 1. Participantul trebuie sa se prezinte la Expozitia Baby Boom desfasurata in perioada 2 – 5 martie 2023 la Romexpo, mun. Bucuresti si in mod specific la standul expozitional al Organizatorului;
 2. Participantul trebuie solicite si sa primeasca de la Organizator materiale promotionale cu privire la prezenta Campanie, materiale cuprizand si codul de reducere necesar pentru a beneficia de reducerea prevazuta de sectiunea 5 din prezentul Regulament;
 3. Participantul trebuie sa selecteze, in Perioada de desfasurare a Campaniei (i.e. 02.03.2023 – 31.03.2023), din website-ul Synevo Romania, unul dintre testele/panelurile de teste ce fac obiectul prezentei Campanii, prevazute in sectiunea 5 din cadrul prezentului Regulament, si sa completeze, in procesul de plasare a comenzii in campul “Introdu un cupon de discount”, urmat de apasarea butonului „Adauga”, codul de reducere indicat pe materialele promotionale primite de la Organizator in cadrul Expozitiei Baby Boom si, ulterior, sa le comande si sa le plateasca, prin intermediul Functiei de comanda si plata, cu respectarea Termenelor si conditiilor Functiei de comanda si plata;
 4. La pretul de vanzare a testului/panelului de teste selectat de catre Participant (si indicat la alin. (2) din prezenta sectiune, in coloana “Pret teste/panel teste in afara Campaniei”) se aplică automat discount-ul de 15%, Participantul urmand a plati pretul indicat in coloana “Pret promotional (in cadrul Campaniei)” din tabelul indicat la alin. (2) din prezenta sectiune;
 5. Testele/panelurile de teste disponibile in cadrul Campaniei si indicate la alin. (2) din prezenta sectiune, pot fi comandate si platite de catre Participanti exclusiv in perioada 02.03.2023 – 31.03.2023, prin utilizarea Functiei de comanda si plata, cu respectarea Termenelor si conditiilor Functiei de comanda si plata.
 6. Pentru a efectua testul/panelurile de teste achizitionate in cadrul prezentei Campanii prin intermediul Functiei de comanda si plata, Participantul trebuie sa se prezinte in unul dintre Centrele de recoltare, in conditiile aplicabile solicitarii serviciilor medicale, conform reglementarilor legale specifice si cu respectarea Termenelor si conditiilor Functiei de comanda si plata. La momentul prezentarii in unul dintre Centrele de recoltare in vederea efectuarii analizelor medicale achizitionate prin intermediul Functiei de comanda si plata, Participantul trebuie sa indice personalului Synevo Romania numarul comenzii, si, la solicitarea personalului Synevo Romania, trebuie sa prezinte si mesajul electronic de confirmare a comenzii transmis Participantului pe e-mail dupa procesarea cu succes a platii.
 • Inainte de a se prezenta in unul dintre centrele de recoltare Synevo Romania in vederea efectuarii analizelor medicale/profilurilor de analize medicale achizitionate in cadrul prezentei Campanii, Participantul are obligatia de a consulta website-ul Organizatorului (www.synevo.ro) in vederea identificarii, prin raportare la analizele medicale/ profilurile de analize medicale achizitionate prin intermediul Functiei de comanda si plata, a tuturor conditiilor necesare pentru a beneficia de acestea (incluzand dar fara a se limita la centrul de recoltare in care se poate efectua recoltarea, conditiile medicale, particularitatile de recoltare, informatiile care trebuie furnizate pentru a putea beneficia de profil/serviciu, documentele care trebuie prezentate in vederea beneficierii de serviciile medicale, necesitatea sau nu a unei trimiteri de la medic etc.).

SECTIUNEA 6. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 • Synevo Romania, in calitate de operator de date, urmareste in permanenta si se asigura ca prelucrarea datelor cu caracter personal respecta cu strictete principiile si legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, in particular, prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul privind protectia datelor”).
 • In desfasurarea prezentei Campanii, Synevo Romania nu prelucreaza date cu caracter personal. Orice persoana fizica este eligibila sa acceseze Campania desfasurata prin intermediul site-ului www.synevo.ro. Synevo Romania va prelucra datele necesare conform Termenelor si conditiilor de utilizare a Functiei de comanda si plata, disponibile la https://www.synevo.ro/termeni-si-conditii-cos-de-cumparaturi/, in masura in care sunt achizitionate testele incluse în webshop, excepție făcând testele care fac obiectul unor campanii diferite, așa cum au fost menționate in prezentul Regulament. Datele respective (datele necesare prestarii serviciilor) nu se supun prelucrarii efectuate prin prezentul Regulament. Pentru a intelege cum va sunt prelucrate datele cu caracter personal in prestarea serviciilor solicitate, va rugam sa consultati nota de informare aferenta, existenta pe formularul furnizare date primit in receptia Synevo Romania, cat si online la adresa https://www.synevo.ro/politica-de-confidentialitate/.
 • Persoanele vizate ale caror date pot fi prelucrate de catre Synevo Romania, exclusiv in scopurile mai jos mentionate, sunteti dumneavoastra, in calitate de Participant la Campania organizata de Synevo Romania. Datele cu caracter personal sunt obtinute exclusiv de la persoana vizata.
 • Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri si temeiuri:
 • interesul legitim al Organizatorului de a efectua statistici privind frecventa efectuarii testelor și a volumelor accesate de fiecare persoana vizata, in masura in care este cazul;
 • obligatie legala, cum ar fi cele in domeniul financiar-contabil si fiscal, precum si de arhivare (dupa caz). Synevo Romania are obligatia sa dovedeasca, la cerere, autoritatilor competente, conditiile in care prezenta Campanie s-a desfasurat, inclusiv prin prezentarea Regulamentului, cat si a documentelor ce au stat la baza prestarii serviciilor in desfasurarea Campaniei.
 • Destinatarii datelor cu caracter personal pot fi autoritatile publice centrale si locale, autoritati judecatoresti, politie, parchet, auditori externi (in limitele prevederilor legale si/sau ca urmare a unor cereri intemeiate si expres formulate), etc.

Confidentialitatea datelor cu caracter personal va fi asigurata de catre Synevo Romania si nu vor fi furnizate catre alti terti in afara celor mentionati in prezentul document. In masura in care este necesar sa comunicam datele cu caracter personal catre terti, altii decat cei mentionati in prezentul document, va vom informa in prealabil.

 • Durata prelucrarii datelor cu caracter personal

In vederea realizarii scopurilor mentionate, Synevo Romania va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe toata perioada necesara realizarii scopurilor pentru care au fost colectate datele (cum ar fi de desfasurare a Campaniei, de efectuare a statisticilor interne), precum si pe durata prevazuta de lege (obligatii legale), dupa caz.

In cazul prelucrarilor intemeiate pe existenta contractului incheiat intre Synevo Romania si persoana vizata, datele vor fi prelucrate pe durata necesara pentru executarea contractului.

In cazul prelucrarilor efectuate in baza interesului legitim al Organizatorului, datele vor fi prelucrate pe perioada prevazuta in procedurile interne Synevo Romania, iar dupa implinirea respectivului termen, acestea vor fi distruse.

De asemenea, anumite date cu caracter personal ar putea fi prelucrate pe durata prevazuta de lege (cum ar fi in domeniul financiar-contabil, fiscal sau de arhivare).

Ulterior incheierii operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, in scopul pentru care au fost colectate, conform legii, aceste date vor fi arhivate de catre Synevo Romania pe durata de timp prevazuta in procedurile interne Synevo Romania si/ sau vor fi distruse.

 • Drepturi

In relatia cu Synevo Romania beneficiati, conform prevederilor legale aplicabile, de urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a nu face obiectul unor decizii individuale automate, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa, dreptul de a depune plangeri la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Exercitarea oricaror drepturi anterior amintite, are loc cu indeplinirea conditiilor stabilite de Regulamentul privind protectia datelor pentru fiecare drept in parte.

 • Cum va puteti exercita drepturile?

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa Responsabilului cu Protectia Datelor al Synevo Romania, la adresa de e-mail: [email protected] sau cu o cerere la urmatoarea adresa: Pache Protopopescu, Nr. 81, Etaj 2, Camera 3, Sector 2, 021408 Bucuresti.

 • Prin participarea dumneavoastra la Campanie, declarati ca ati citit si ati inteles continutul Notei de informare de mai sus privind modul in care va vor fi prelucrate datele cu caracter personal si drepturile de care beneficiati potrivit legii.           

SECTIUNEA 7. LIMITAREA RASPUNDERII

 • Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a mecanismului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii.
 • Organizatorul nu va fi responsabil pentru:
  • neindeplinirea de catre Participanti a obligatiei de a consulta website-ul Organizatorului (https://www.synevo.ro/laboratoare/) in vederea identificarii, prin raportare la analizele medicale/profilele de analize medicale achizitionate prin intermediul Functiei de comanda si plata in cadrul prezentei Campanii, a tuturor conditiilor necesare pentru a beneficia de acestea (incluzand dar fara a se limita la centrul de recoltare in care se poate efectua recoltarea, conditiile medicale, necesitatea prezentarii unei trimiteri de la medic, particularitatile de recoltare, informatiile care trebuie furnizate pentru a putea beneficia de profil/serviciu etc).
 • solicitarea efectuarii profilului/analizelor medicale achizitionate prin intermediul Functiei de comanda si plata in centrele de recoltare care nu dispun de posibilitatea de recoltare a probelor necesar a fi recoltate pentru efectuarea acelor profile/analize medicale, in cazul in care recoltarea unor probe se poate efectua exclusiv in anumite centre de recoltare;
 • neluarea la cunoștință de către Participanti a modificărilor aduse Regulamentului, atâta timp cât aceste modificari sunt comunicate in modalitatile prevazute de prezentul Regulament.

SECTIUNEA 8. INCETAREA / INTRERUPEREA CAMPANIEI. FORTA MAJORA

 • Campania poate inceta inainte de implinirea perioadei prevazute in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a Campaniei.
 • Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
 • Campania mai poate inceta oricand inainte de implinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendata oricand in baza liberei decizii a Organizatorului, cu conditia ca acesta sa comunice o astfel de situatie, cu respectarea prevederilor de mai sus.

SECTIUNEA 9. LITIGII. RECLAMAȚII

 • Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Campaniei se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti, potrivit legii romane.
 • Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se pot trimite la adresa sediului social al Organizatorului indicate la sectiunea 1, alin. (1) din Regulament sau prin e-mail la adresa [email protected]

SECTIUNEA 10. ALTE CLAUZE

 • Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a mecanismului Campaniei, abuz sau orice alte acțiuni care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Campaniei. 
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si / sau completa oricand termenii si conditiile prezentei Campanii, precum si dreptul de a suspenda, intrerupe si/sau prelungi oricand desfasurarea Campaniei, urmand ca aceste modificari sa intre in vigoare numai dupa aducerea la cunostinta publicului prin modalitatile reglementate de sectiunea 3 alin. (2) din Regulament.
 • In cazul in care Organizatorul deruleaza in același timp campanii promotionale distincte in cadrul carora se acorda reduceri pentru acelasi tip de teste/paneluri de teste, reducerile nu se vor cumula, pacientul urmand sa beneficieze de reducerea stabilita de Campania de care pacientul alege sa beneficieze. Pentru evitarea oricarui dubiu, Participantii nu pot cumula reducerea de care beneficiaza in baza prezentei Campanii cu reducerea de 10% acordata pentru comenzile plasate online, prin intermediul Functiei de comanda si plata, acestia urmand sa beneficieze exclusiv de reducerea ce face obiectul prezentei Campanii.
icon-cart

Produsul a fost adăugat în coș

Continuă cumpărăturile
Vezi coșul
×
Cumpărate frecvent împreună
  Cumpără online analizele adăugate în coșul tău, Utilizează codul ONLINE10 și beneficiezi de 10% reducere.

  În plus, ai la dispoziție 30 de zile pentru a veni la recoltare.