facebook instagram

Simpozionul medical Ziua Synevo Timişoara

Synevo Romania continuă organizarea de evenimente medicale creditate cu puncte EMC in Bucureşti şi oraşele universitare. Acestea sunt dedicate medicilor parteneri şi au ca scop informarea specialiştilor cu privire la cele mai noi teste avansate utilizate în diagnosticul diferenţial.

Miercuri, 8 octombrie 2014, la Timişoara in sala de conferinţe a Hotelului Timişoara, a avut loc Simpozionul Medical “Ziua Synevo”. Evenimentul a fost creditat de Colegiul Medicilor din Romania cu 3 puncte EMC.

DSC_0294

Temele prezentate au arătat noi perspective în prevenţia cancerului de col uterin şi au adus în atenţia participanţilor noutăţile din domeniul histopatologic şi al imunocitodiagnosticului.

Structura programului a fost următoarea:

  • Noi perspective in prevenţia cancerului de col uterin. De la screening la diagnostic şi management – Conf. Dr. Dorin Grigoras, Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă, Timişoara

  • Povestea endometriozei – Dr. Voicu Simedrea – Spitalul Premiere Timişoara

  • SurePath – citologie cervico-vaginală in mediu lichid. Abordare practică – Dr. Claudiu Morjan, Synevo România

  • Neoplazia intraepitelială cervicală. Abordarea histopatologică a capcanelor de diagnostic – Dr. Mihai Stoicea, Synevo România

Simpozionul moderat de Conf. Dr. Dorin Grigoras, s-a bucurat de atenţia a 119 medici specialişti chirurgi, ginecologi, oncologi şi medici de laborator din spitalele publice şi din clinicile private, parteneri Synevo. Au fost dezbătute şi cazuri practice din experienţa acestora.

Ziua următoare s-a desfaşurat în aceeaşi notă de educaţie medicală. Dr. Mihai Stoicea, Sef Departament Histopatologie Synevo, a prezentat noutăţile din domeniul histopatologiei în faţa a 23 de specialişti din secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean Timişoara, condusă de Prof. Dr. Mihai Ionac. Spre prânz, alături de alţi 8 chirurgi, s-au dezbătut subiecte legate de cazuri practice.

DSC_0297 DSC_0299

Dr. Claudiu Morjan, Sef Departament Citologie Synevo, împreună cu Dr. Mihai Stoicea, Sef Departament Histopatologie au dezbătut subiecte legate de practica histopatologică şi citologică cu medici ginecologi de la cabinete partenere Synevo.

Synevo Romania continuă informarea medicilor parteneri din ţară prin organizarea Simpozionului Ziua Medicală Synevo Constanţa din 31 octombrie.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.