facebook instagram

Synevo adauga valoare sarbatorilor

Synevo, încă din primul an de activitate ca identitate distinctă, continuă tradiţia grupului internaţional Medicover din care face parte, de a se implica în acţiuni sociale. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Synevo oferă sprijin mai multor asociaţii şi fundaţii care organizează în această perioadă acţiuni destinate copiilor, tinerilor şi bătrânilor.

Festivalul Brazilor de Crăciun organizat de “Salvaţi Copiii România” cu sprijinul comunităţii diplomatice şi de afaceri, urmăreşte în acest an strângerea de fonduri pentru continuarea proiectului de reintegrare socială a copiilor obligaţi să muncească.

Acţiunea de sponsorizare face parte din tradiţia grupului Medicover de implicare activă în problemele comunităţii şi a preocupării pentru sănătatea trupului şi a spiritului. Este al treilea an consecutiv în care grupul Medicover se solidarizează cu organizaţia “Salvaţi Copiii România” pentru strângerea de fonduri. Mai mult, anul acesta suportul este oferit atât de Medicover cât şi de Synevo, cele doua divizii ale grupului care acum îşi desfăşoară activitatea independent.

Bazarul de Crăciun organizat în 5 decembrie la Romexpo de către “Asociaţia Internaţională a Femeilor” a avut ca scop colectarea de fonduri destinate copiilor şi bătrânilor defavorizaţi.

Synevo a fost prezent şi cu această ocazie alături de standul Ambasadei Suediei, ţara de origine a grupului internaţional Medicover.

Felicitările SOS – Satele Copiilor România; Synevo a ales anul acesta să trimită partenerilor şi colaboratorilor săi felicitări de Crăciun care au şi un scop caritabil. Realizate de SOS – Satele Copiilor România, felicitările contribuie la strângerea de fonduri destinate îngrijirii copiilor asistaţi de această organizaţie. SOS-Satele Copiilor România oferă o familie copiilor ajunşi în dificultate, îi ajută să-şi clădească singuri un viitor şi contribuie la dezvoltarea comunităţii în care ei trăiesc.

O altă acţiune caritabilă care a devenit tradiţională este sponsorizarea anuală a Secţiei de Oncopediatrie a Insitutului Oncologic Prof. Dr. I. Chiricuţă din Cluj Napoca, prin aceast gest Synevo încercând să ofere o mângâiere copiilor aflaţi în suferinţă.

Synevo este divizia de servicii de laborator a grupul internaţional Medicover şi este lider pe piaţa serviciilor medicale de laborator din România cu o prezenţă de 8 laboratoare proprii în Bucureşti şi în judeţele Constanţa, Cluj, Satu-Mare, Suceava. Persoana de contact: Mihaela Barbu, Director de Marketing Synevo Romania – mihaelab@synevo.com.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.