facebook instagram

Synevo – Rezultatele financiare pentru primele noua luni din 2005

Synevo Internaţional, divizia de servicii medicale de laborator a grupului internaţional Medicover continuă să raporteze o creştere importantă de 40% a veniturilor pe trimestrul trei faţă de anul trecut, în valoare de € 3.5 milioane (incluzând şi veniturile inter-segmente de € 0.4 millioane). Veniturile pentru primele 9 luni ale acestui an au fost de € 9.9 milioane (incluzând şi veniturile inter-segmente de € 1.2 milioane), ceea ce reprezintă o creştere de 54%. Creşterea internă a fost de 18% pentru trimestrul trei şi respectiv 34% pentru primele 9 luni.

Veniturile înregistrate de Synevo România s-au ridicat la € 2.0 milioane pentru trimestrul trei şi € 6.0 milioane pentru primele nouă luni ale anului (incluzând veniturile inter-segmente), ceea ce reprezintă o creştre internă de 23% şi respectiv 35%.

Veniturile pentru serviciile de laborator din Polonia pentru trimestrul trei s-au ridicat la € 1.5 milioane şi respective la € 3.9 milioane pentru primele nouă luni (incluzând veniturile inter-segmente), ceea ce reprezintă o creştere de 68% şi respectiv 98%, din care 7% şi respectiv 33% a fost creştere internă.

Achiziţionarea Euro-Lab este inclusă în cifrele din serviciile de laborator din Polonia începând din luna august a acestui an şi reprezintă o contribuţie de 0.5 milioane la veniturile din Polonia pentru trimestrul trei.

Pentru viitorul apropiat, pe fondul creşterii economice şi a publicării noii legislaţii privind externalizarea unor servicii din partea spitalelor se estimează un potenţial pozitiv pentru creştere.

Synevo România este lider pe piaţă având acoperire la nivel naţional prin 8 laboratoare în Bucureşti şi judeţele Cluj, Constanţa, Satu Mare şi Suceava la care se adaugă 12 centre de recoltare.

Mihaela Barbu
Marketing Director Synevo
mihaela.barbu@synevo.ro
021 315 1910

www.synevo.ro

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.