facebook instagram

Synevo România – 4,3 milioane euro pe primele 6 luni şi 9 laboratoare

Laboratoarele Synevo România au înregistrat în primele 6 luni ale anului venituri de 4,3 milioane euro, reprezentând o creştere organică de 6% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

le6

Synevo este divizia de laborator a grupului Medicover prezentă în România şi Polonia. În România, Synevo deţine acum nouă laboratoare, dupa ce a inaugurat la sfârşitul lunii iulie un nou laborator în municipiul Iaşi reprezentând o investiţie de 400.000 euro. Prin deschiderea lui, Synevo continuă politica de dezvoltare organică vizând în mod deosebit centrele cu o puternică tradiţie medicală. Laboratorul aflat într-o locaţie independentă va răspunde atât solicitărilor venite din partea pacienţilor direct plătitori cât şi a pacienţilor cu trimiteri compensate de către Casa de Asigurări.

 

Synevo este prezent în Bucureşti şi în judeţele Constanţa, Cluj, Iaşi, Satu-Mare, Suceava. Portofoliul de analize cuprinde peste 270 de investigaţii de laborator din următoarele domenii: alergologie, biochimie, biologie moleculară (PCR), hematologie, microbiologie, imunologie şi serologie. În cursul lunii august paleta de investigaţii va include şi determinări toxicologice.

Pentru informaţii suplimentare: Mihaela Barbu, Director Marketing Synevo, tel: 021 315 19 10, e-mail: mihaela.barbu@synevo.ro, www.synevo.ro.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.