facebook instagram

Synevo susține expoziția de pictură Vivat Academia

Synevo România își exprimă deosebita încântare de a sprijini expoziția de pictură Vivat Academia, ce a debutat pe data de 3 octombrie, în Holul de Onoare al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, cu ocazia festivității de începere a noului an universitar.

Cu sprijinul Synevo România, evenimentul expozițonal Vivat Academia a fost organizat în cadrul Artiști Contemporani Români în Instituții de Învățămănt Superior, un program al Proiectului Cultural Contemporanii, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila și Societatea Studenților în Medicină din București.

Actul medical este o îmbinare între ştiinţă şi artă, iar Universitățile de Farmacie și Medicină sunt responsabile pentru formarea unor generaţii întregi de specialiști implicaţi în lupta pentru excelenţa actului medical.

În cadrul expoziției sunt prezentate lucrări de pictură și grafică semnate de: Crina Antonescu, Alexandru Antonescu, Ion Grigorescu, Ruxandra Grigorescu, Andrei Rosetti și Mihai Sârbulescu, artiști unanim recunoscuţi, ce pot servi drept modele pentru generaţiile tinere pasionate de frumos.

În deschiderea expoziției au luat cuvântul:

  • Prof. Univ. Dr. Cătălin Cîrstoiu, Decan al Facultății de Medicina și Farmacie București
  • Asist. Univ. Dr. Dragoș-Virgil Davițoiu, Director Medical al Spitalului Universitar de Urgență București
  • Maria Pașc, Curatorul Expoziției

Expoziția poate fi vizitată până pe data de 01 noiembrie 2016.
contemporanii_synevo_expo_umf0107   contemporanii_synevo_expo_umf0157

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.