facebook instagram

OFERTE SPECIALE

Informaţii utile

Vezi cum stai cu sănătatea

 

Depistate încă din fazele incipiente, cele mai multe boli pot fi tratate cu succes și cu beneficii maxime pentru pacient, evitându-se astfel posibilele complicații pe viitor.


Și pentru că știm cât de importantă este sănătatea pentru tine și pentru cei dragi ție, ți-am pregătit mai multe profile de analize de prevenție la un preț special, doar în perioada
01.12.2019 – 31.01.2020.


Pe lângă grupa de sânge, ce mai știi despre tine? Cu ajutorul celor trei profile de analize, concepute de medicii noștri de laborator după ghiduri medicale internaționale și structurate pe categorii de vârstă, sex și personalizate pe stilul de viață al consumatorilor, poți afla mai multe despre starea ta de sănătate.


Pachet copii

Pentru copii, testele cuprinse în acest profil iau în considerare în principal vârsta, stadiul de dezvoltare al copilului, oferind informații despre probleme care apar în perioada de creștere, precum anemiile, carențe întâlnite în dezvoltarea armonioasă a sistemului osos, tendințele către obezitate, precum și posibilitatea apariției diabetului juvenil.


Pachet femei

Profilul pentru femei oferă o evidențiere precoce a unor boli endocrine, a unor procese inflamatorii, dar și a afecțiunilor ce caracterizează lumea modernă, precum cele cardiovasculare, renale, hepatice și diabetul.


Pachet bărbați

Testele din profilul pentru bărbați pot identifica afecțiuni, precum anumite boli cardiovasculare, renale, hepatice, identificarea precoce a diabetului și a predispoziției către obezitate.*Beneficiază de preţul promoţional al serviciului din campanie în perioada 1.12.2019 – 31.01.2020. Această ofertă este valabilă în oricare centru de recoltare din București și din țară, indiferent dacă aveți sau nu un bilet de trimitere de la medicul specialist. Mai multe detalii primiţi în recepţiile Synevo.

*Synevo România S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și / sau completa oricând termenii și condiţiile prezentei campanii promoţionale, precum și dreptul de a suspenda, întrerupe și/sau prelungi oricând desfășurarea campaniei promoţionale, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după aducerea la cunoștinţa publicului prin publicarea lor pe pagina de internet www.synevo.ro.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.