facebook instagram

Ziua Synevo Galati & Braila, 29 martie 2019

Scopul actiunii
lansare test NIPT Veracity & Veragene, promovare teste AD pediatrie, Teste AD ginecologie.

Primul eveniment din seria evenimentelor EMC dedicate medicilor, a debutat cu Ziua Synevo Galati & Braila. Eveniment de traditie la care peste 200 de medici din Galati si Braila participa pentru a afla cele mai noi informatii medicale din ginecologie si pediatrie.

Evenimentul din acest an a avut ca focus lansarea unui nou test NIPT, din generatia a III-a, Veracity & Veragene care ajuta medicii care monitorizeaza sarcini sa depisteze cauzele malformatiilor fetale la sarcinile cu risc mediu: aneuploidii autozomale si trisomii 21, 18, 13, aneuploidiile cromozomilor sexuali, microdelețiile cromozomiale si mutațiile punctiforme. Noul test este unul dintre cele mai avansate și rentabile teste de pe piață si poate fi efectuat din saptamana a 10-a de sarcina. Cunoașterea riscului sarcinii permite luarea unor decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește diagnosticul, preventia si managementul clinic mai bune și tratamentul adecvat.

Dintre leaderii de opinie care au prezentat informatii stiintifice de ultima ora mentionam:
Prof. Dr. Laurentiu Tatu, care a deschis evenimentul,
Prof. Dr. Victoria Arama,
Prof. Dr. Aurel Nechita si Sef Lucr. Dr Ginel Baciu.

Agenda simpozionului a cuprins doua sesiuni in paralel (program sesiuni stiintifice atasat):

  • Actualitati in managementul afectiunilor ginecologice
  • Actualitati in patologia pediatrica.

La eveniment au participat 230 medici dintre care 65 specialisti la sesiunea managementul sarcinii: ginecologi, endocrinologi, chirurgi, dermato-venerice si 125 specialisti la sesiunea de pediatrie: pediatri, MF cu specializare in pediatrie, MG.

Evenimentul a fost creditat de catre Colegiul Medicilor Romania cu 6 ore EMC.

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.