Despre Noi

Trimite pe e-mail acest articol
Printeaza aceasta pagina


Înfiintata în 1995 cu capital belgian si cunoscuta sub denumirea de Rombel, achizitionata în 1997 de grupul suedez Medicover, Synevo a devenit astazi cea mai puternica retea de laboratoare private din Romania.

  • Cu o cifra de afaceri în 2012 de 25 milioane euro, cu 9 milioane teste procesate anul trecut si cu 14 laboratoare in toata tara, din care 7 în spitale si 7 în locatii independente, Synevo ofera astazi investigatii în conditii de înalt profesionalism si acuratete pacientilor din Bucuresti si judetele Brasov, Cluj, Constanta, Dolj, Iasi, Satu Mare, Suceava, Timis.

  • Laboratoarele Synevo sunt acreditate ISO 15189 si participa la programe internationale de control de calitate.

  • De asemenea, laboratoarele Synevo se afla în relatie contractuala cu Casele de Asigurari de Sanatate, iar toti cei care doresc sa-si efectueze analizele medicale ni se pot adresa.
  • În laboratoarele Synevo se pot efectua peste 1800 de investigatii diferite începând cu alergologie, anatomie patologica, biologie moleculara, biochimie, hematologie, imunologie, markeri cardiaci, endocrini, ososi, tumorali, serologie, microbiologie si toxicologie. Astfel, zilnic in laboratoarele SYNEVO se efectueaza în medie 26000 de teste pentru cei 4600 de pacienti care ne viziteaza.

 

Certificate Synevo: