Cosul meu

Despre noi

Synevo este cel mai important furnizor de servicii de diagnostic de laborator din România, având în portofoliu peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2019, Synevo România administra o rețea națională de 17 laboratoare și 123 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului an aproximativ 16 milioane de teste.

Despre noi - Synevo

Valorile noastre

Despre noi - Synevo
Spirit Antreprenorial
Recunoaștem și recompensăm oamenii care investesc eficient resursele de timp și financiare, pentru a obține beneficii maxime.
Despre noi - Synevo
Integritate
Suntem direcți și onești și ne îndeplinim întotdeauna promisiunile.
Despre noi - Synevo
Spirit de Echipă
Ne unim competențele și împărtășim meritele pentru succesele noastre.
Despre noi - Synevo
Pasiune pentru Calitate
Urmărim în mod continuu excelența în tot ceea ce facem.
Despre noi - Synevo
Delegarea responsabilităților
Asigurăm oamenilor noștri contextul potrivit, susținerea și autoritatea necesare pentru a lua deciziile corecte pentru toate părțile interesate.

Povestea Synevo România

Synevo România face parte din Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic. Fondat în anul 1995 ca răspuns la cererea din ce în ce mai mare pentru servicii medicale de calitate din Polonia, Medicover s-a extins ulterior în alte țări, pentru a acoperi nevoi similare. Astăzi, cea mai mare parte a activităţii Medicover se desfășoară în Polonia, Germania, România, Ucraina și India. Medicover oferă prin intermediul celor două divizii ale sale – Servicii Medicale și Servicii Diagnostic – o paletă largă de servicii medicale printr-o rețea extinsă de clinici, spitale, laboratoare specializate și centre de recoltare de probe biologice. Pentru mai multe informații accesați www.medicover.com

Despre noi - Synevo
Divizia de Servicii de Diagnostic

Divizia de Servicii de Diagnostic oferă o varietate largă de servicii clinice de laborator care includ un număr mare de teste pentru toate ariile medicale majore, de la analize uzuale la avansate, de la servicii de prevenție la monitorizare și tratament. Operațiunile sunt realizate prin intermediul unei rețele de 96 de laboratoare, 670 centre de recoltare probe biologice și 25 de clinici. Principalele piețe acoperite sunt Germania, România, Ucraina și Polonia.Prin rețeaua de 95 de laboratoare și 570 puncte de recoltare a probelor biologice standardizate și de înaltă calitate din zece țări, divizia de diagnosticare furnizează astăzi peste 3.000 de tipuri de servicii, de la analize de sânge uzuale până la diagnostice avansate, și realizează peste 98 milioane de teste anual.

Despre noi - Synevo
Divizia de Servicii Medicale

Divizia de Servicii Medicale oferă îngrijire medicală de calitate superioară având la bază un model Medical de Servicii Integrat și o ofertă extinsă de servicii specializate. Serviciile sunt oferite prin intermediul celor 120 de clinici, 21 centre de fertilitate, 41 cabinete stomatologice și 20 de spitale. Principalele piețe sunt Polonia și România.

Ce spun clienții Synevo

Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo
Despre noi - Synevo
“Sunt singurele analize care sunt luate în seamă indiferent la ce medic mergi, inclusiv la clinicile private. “
Clientă Synevo, 29 de ani, Botoșani
Despre noi - Synevo
“Din 2003 apelez la serviciile Synevo. Rezultatele analizelor sunt corecte și asistentele sunt bine pregătite. Doamna asistentă a recoltat sânge de la baiețelul meu (5 ani) fără ca acesta să plângă și de la mine a recoltat sânge fără să mi se facă rău. De regulă nu mi se găsesc foarte repede venele pentru recoltare, iar dânsa a găsit din prima.”
Clientă Synevo, 35 de ani, București
Despre noi - Synevo
“Asistentele de la recoltare au fost foarte ok, au dat dovadă de empatie și au știut cum să abordeze un copil de 3 ani! Am plecat impresionată de felul foarte frumos în care s-au purtat cu fetița mea.”
Clientă Synevo, 30 de ani, București
Despre noi - Synevo
“Analize de o acuratețe deosebită și nu în ultimul rând amabilitatea și profesionalismul cadrelor din recepție și cabinetului de recoltare. “
Client Synevo, 34 de ani, Sibiu
Despre noi - Synevo
“Personal amabil, procedurile au fost explicate clar, prelevarea sângelui s-a făcut cu consumabile de unică folosință care erau sigilate, probele au primit etichetă. De la personalul care te întâmpină la recepție și până la cel care efectuează procedurile medicale, toți sunt profesioniști! Siguranţa rezultatelor analizelor! “
Client Synevo, 42 de ani, Constanța
Despre noi - Synevo
“Sunt prompți, profesioniști, prietenoși, oferă încredere pacienților. Sunt medic și sunt extrem de mulțumită de rezultatele pacienților – le primesc prompt și pot cere orice analiză am nevoie.”
Clientă Synevo, 47 de ani, Timișoara

Proiecte de responsabilitate socială

Synevo România susţine proiectele sociale, mai ales cele organizate cu scopul îmbunătățirii sănătății publice și a gradului de conștientizare a importanţei încurajării prevenţiei medicale în rândul populaţiei. Interesele generațiilor viitoare, dar și necesitățile colaboratorilor, reprezintă unele dintre preocupările principale ale companiei noastre.

Despre noi - Synevo
Programul „înCerc” al Asociației Medicover

Inițiat în 2017, programul „înCerc” pentru Prevenția Diabetului de Tip 2 și a Bolilor Civilizației este un instrument important de educație în materie de sănătate.
Programul include un număr mare de copii de clasa a V-a din toate școlile din Ploiești și 45 de școli din Cluj-Napoca. Prin acest program investim în educație și prevenție.
Prevenția începe de la vârste fragede, chiar înainte de vârsta adolescenței, iar tinerii care devin conștienți de riscurile unor boli ale timpurilor noastre sunt mai bine pregătiți pentru a-și construi o viață sănătoasă.

Despre noi - Synevo
HOSPICE Casa Speranței

Înființată în 1992, HOSPICE Casa Speranței este o organizație dedicată persoanelor diagnosticate cu boli incurabile aflate într-un stadiu avansat, încercând să le ofere acestora dreptul la o îngrijire de calitate, care să aline suferința și să controleze simptomele supărătoare. Peste 26.000 de pacienți și familiile acestora au primit sprijinul acestei asociații.
Synevo susține HOSPICE în implementarea proiectelor sale de educație, cercetare, dezvoltare/ advocacy și îngrijiri paliative oferite pacienților și familiilor acestora.

Despre noi - Synevo
CARAVANA CU MEDICI

Asociația Caravana cu Medici este fondată în 2014 de 5 medici rezidenti care au alături o echipă de aproape 250 de medici voluntari. Misiunea ONG-ului este să realizeze o rețea națională prin intermediul căreia medicii să acorde periodic îngrijiri medicale persoanelor aflate în zonele mai puțin favorizate din punct de vedere economic. Proiectul se desfășoară sub egida Societății Române de Medicină Internă și în colaborare cu Clinica de Nefrologie și Medicină Internă a Institutului Clinic Fundeni.