facebook instagram

Despre Noi

Universul Synevo

Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic. La finalul anului 2018, Synevo România administra o rețea națională de 16 laboratoare și 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului an peste 16 milioane de teste.

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic. Compania a fost fondată în 1995 pentru a răspunde cererii în creștere de servicii medicale de înaltă calitate din Polonia, apoi s-a extins în alte țări, pentru a răspunde unei nevoi asemănătoare. În prezent, piețele principale ale Medicover sunt Polonia, Germania, România și Ucraina. Compania oferă o gamă largă de servicii medicale, printr-o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare prin două divizii – Healthcare Services (Servicii de Asistență Medicală) și Diagnostic Services (Servicii de Diagnosticare).

Divizia de Servicii de Diagnostic (Diagnostic Services) – este o rețea internațională de servicii clinice de laborator cu experiență locală, care oferă soluții clinice complete și are o tradiție în domeniul inovației. Divizia de Servicii de Diagnostic activează pe piețele din Germania, România, Ucraina, Polonia, Belarus, Moldova, Serbia, Turcia, Georgia și Bulgaria. Prin rețeaua de 95 de laboratoare și 570 puncte de recoltare a probelor biologice standardizate și de înaltă calitate din zece țări, divizia de diagnosticare furnizează astăzi peste 3.000 de tipuri de servicii, de la analize de sânge uzuale până la diagnostice avansate, și realizează peste 98 milioane de teste anual.

Divizia de Servicii Medicale (Healthcare Services) – rețea de servicii medicale integrate finanțate predominant de angajatori, care oferă abonamente pentru o gamă largă de servicii de îngrijire primară și de specialitate, respectiv asistență medicală în spitale. Principalele piețe pe care activează sunt Polonia și România, cele mai mari economii din Europa Centrală și de Est, care înregistrează cea mai rapidă creștere din regiune.
Pentru mai multe informații, vizitați www.medicover.com

VIZIUNEA
Synevo România

icon-book

În preocuparea permanentă pentru excelenţă în servicii, Synevo şi-a aliniat eforturile pentru a urma trendul “laborator centrat pe client”, stabilind ca scop al eforturilor sale acela de a deveni sursa de informaţie ştiinţifică de calitate, care ajută medicul trimiţător în alegerea celui mai bun partener în stabilirea diagnosticului.

Ghidul serviciilor Synevo este un produs unic în piaţă, destinat partenerilor noştri medici (de familie, generalişti, specialişti) cu scopul de a oferi o orientare în selectarea celor mai potrivite investigaţii de laborator în concordanţă cu datele clinice, patologia şi simptomatologia pacientului şi care să faciliteze interpretarea corectă a rezultatelor obţinute. În acest Ghid, pentru fiecare test au fost precizate informaţii legate de utilitate şi indicaţii legate de pregătirea pacientului în vederea recoltării, tipul de probă şi sistemul de recoltare, stabilitatea probei, metoda de lucru şi valorile de referinţă specifice laboratoarelor Synevo, date legate de interpretarea rezultatelor, limite şi interferenţe.

Începând cu anul 1997, compania organizează anual, în luna noiembrie, un simpozion ştiinţific cu participare internaţională de prestigiu.

Prin tot ceea ce face, Synevo îşi asumă cuvintele care în acelaşi timp au constituit şi o promisiune care trebuie îndeplinită în fiecare zi: “Adaugă valoare diagnosticului”.

VALORILE
Synevo România

icon-people

 

icon-pic
Laboratoarele Synevo sunt acreditate ISO 15189 şi participă la programe internaţionale de control de calitate. Certificate Synevo:

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.