facebook

Despre Noi

Universul Synevo
Trimite pe e-mail acest articol
Printeaza aceasta pagina

Înfiinţat în România în 1995 în urma unei investiţii de capital belgian şi cunoscut sub denumirea de Rombel, achiziţionat apoi în 1997 de grupul suedez MEDICOVER, Synevo a devenit un brand internaţional, specializat în servicii medicale de laborator, care desfăşoară operaţiuni în 10 ţări (România, Polonia, Germania, Ucraina, Belarus, Turcia, Republica Moldova, Bulgaria, Georgia şi Serbia). Divizia de laborator Synevo International deţine 91 de laboratoare şi peste 450 centre de recoltare.

bottom-shadow

În România suntem o reţea de 16 laboratoare şi 75 de centre de recoltare (prezenţă geografică în 21 judeţe, plus Bucureşti şi Ilfov). Aceasta este formată din 9 laboratoare independente – Bucureşti, Ilfov, Iaşi, Braşov, Craiova, Timişoara, Satu Mare, Galaţi, Sibiu – şi 7 laboratoare integrate în Spitale Publice – Suceava, Rădăuţi, Cîmpulung Moldovenesc, Bucureşti (Spitalul de copii Marie S. Curie), Medgidia, Constanţa, Cluj-Napoca.

Paleta de investigaţii cuprinde aproximativ 2000 de teste diferite de laborator (de rutină şi diagnostic avansat) din specialităţile: hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie şi, începând din anul 2014, teste de genetică.

Cu un număr de peste 12,4 milioane de teste efectuate în 2016, Synevo România este cel mai mare prestator integrat de servicii medicale de laborator. Zilnic, aproximativ 9000 pacienţi se adresează centrelor noastre din Bucureşti şi din ţară.

VIZIUNEA
Synevo România

bottom-shadowicon-book

În preocuparea permanentă pentru excelenţă în servicii, Synevo şi-a aliniat eforturile pentru a urma trendul „laborator centrat pe client”, stabilind ca scop al eforturilor sale acela de a deveni sursa de informaţie ştiinţifică de calitate, care ajută medicul trimiţător în alegerea celui mai bun partener în stabilirea diagnosticului.

Ghidul serviciilor Synevo este un produs unic în piaţă, destinat partenerilor noştri medici (de familie, generalişti, specialişti) cu scopul de a oferi o orientare în selectarea celor mai potrivite investigaţii de laborator în concordanţă cu datele clinice, patologia şi simptomatologia pacientului şi care să faciliteze interpretarea corectă a rezultatelor obţinute. În acest Ghid, pentru fiecare test au fost precizate informaţii legate de utilitate şi indicaţii legate de pregătirea pacientului în vederea recoltării, tipul de probă şi sistemul de recoltare, stabilitatea probei, metoda de lucru şi valorile de referinţă specifice laboratoarelor Synevo, date legate de interpretarea rezultatelor, limite şi interferenţe.

Începând cu anul 1997, compania organizează anual, în luna noiembrie, un simpozion ştiinţific cu participare internaţională de prestigiu.

Prin tot ceea ce face, Synevo îşi asumă cuvintele care în acelaşi timp au constituit şi o promisiune care trebuie îndeplinită în fiecare zi: „Adaugă valoare diagnosticului”.

despre-noi-3

VALORILE
Synevo România

bottom-shadowicon-people

Valorile Synevo, enunţate de către Senior Managementul companiei în anul 2007, definesc modul de operare în piaţă atât la nivel de servicii, cât şi ca manieră de a conduce afacerea: Pasiunea pentru calitate („Căutăm în permanenţă excelenţa în tot ceea ce facem!”), Asumarea responsabilităţii („Acordăm oamenilor noştri spaţiul şi sprijinul de care au nevoie pentru a lua cele mai potrivite decizii pentru toţi cei interesaţi – clienţi, personal, colaboratori, furnizori, comunitate, investitori”), Spirit antreprenorial („Recunoaştem şi recompensăm pe acei oameni care folosesc resursele existente într-un mod eficient pentru a obţine beneficii maxime”), Integritate („Suntem sinceri şi oneşti şi ne respectăm întotdeauna promisiunile făcute”) şi Munca în echipă („Ne coordonăm/ne sincronizăm talentele, valorificăm diversitatea şi împărţim recunoşterea pentru succesul nostru”).

icon-pic
Laboratoarele Synevo sunt acreditate ISO 15189 şi participă la programe internaţionale de control de calitate. Certificate Synevo:

bottom-shadow

Abonează-te la Newsletter