Despre noi
Synevo unul dintre cei mai importanți furnizor de servicii de laborator din România, oferind peste 2,000 de tipuri de analize uzuale și avansate, care acoperă o gamă largă de servicii de laborator, de la teste de prevenție până la diagnostic primar în vederea monitorizării diverselor tratamente. Synevo România administrează o rețea națională de 21 laboratoare și 147 de centre de recoltare a probelor biologice, amplasate în zone ușor de accesat din 65 de localități. Peste 1,400 de angajați sunt implicați în deservirea a mai mult de 3,5 milioane de clienți, prin realizarea a peste 17 milioane de teste anual.
Cu o experiență de 26 ani în piață, Synevo România susține profesioniștii din domeniul sănătății, unitățile medicale, cercetătorii, companiile farmaceutice și pacienții în vederea luării unor decizii informate și oferă acces la platforme digitale care permit experiențe personalizate pentru clienți.

Valorile noastre





Povestea Synevo România
Synevo România face parte din Medicover AB, unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și diagnostic, cu sediul central în Suedia, listată și cotată la Bursa NASDAQ Stockholm. Fondată în 1995, ca răspuns la cererea din ce în ce mai mare de servicii medicale de calitate superioară din Polonia, Medicover s-a extins ulterior pe noi piețe, răspunzând unor nevoi similare. În prezent, cele mai importante operațiuni ale Medicover sunt în Polonia, Germania, România, India și Ucraina. Medicover oferă o gamă largă de servicii medicale, prin intermediul unei rețele extinse de clinici, spitale, unități de îngrijire specializată, laboratoare și centre de recoltare, prin cele două divizii – Divizia de Servicii Medicale și Divizia de Servicii de Diagnostic.
Divizia de Servicii de Diagnostic oferă o gamă largă de servicii de laborator, incluzând analize uzuale și avansate pentru fiecare domeniu al patologiei clinice, de la teste de prevenție, până la teste pentru monitorizarea diferitelor tratamente. La nivel internațional, activitatea este derulată prin intermediul unei rețele formate din 99 de laboratoare, 852 de centre de recoltare și 24 de clinici, active în mai mult de zece țări. Principalele piețe sunt Germania, România, Ucraina și Polonia.
Divizia de Servicii Medicale oferă îngrijire medicală de cea mai bună calitate, pe baza unui model integrat de tratament, având un portofoliu variat de specialități medicale, unde atenția este concentrată pe sănătate și starea de bine a pacienților. La nivel internațional, serviciile sunt oferite în cadrul a 129 clinici, 32 de spitale, 64 cabinete stomatologice, 26 de clinici de fertilitate și 77 de centre de fitness. Principalele piețe sunt Polonia, India și România.
Ce spun clienții Synevo
Proiecte de responsabilitate socială
Anual, Synevo România se implică în proiecte sociale pentru a aduce un zâmbet celor aflați în dificultate, copiilor și părinților care au nevoie de acest lucru. Deoarece există suflete speciale și diferite, care au nevoie de ajutor și de susținere, credem cu tărie că schimbarea trebuie să plece de la fiecare dintre noi.
Suntem convinși că prin implicarea noastră activă, lucrurile se pot schimba în bine. Putem schimba societatea și viețile tuturor celor care au nevoie de fapte bune, astfel încât ziua de mâine să fie mai frumoasă pentru cei implicați direct, dar și indirect în aceste proiecte.
Synevo România a ales să susțină câteva proiecte adresate oamenilor aflați în dificultate și copiilor cu nevoi speciale pentru a le îmbunătăți calitatea vieții și a se putea bucura de copilărie, dar și proiecte prin care susținem preveția și educația.
Așadar, mai jos veți găsi organizațiile pe care Synevo România le-a susținut în anul 2019.

Inițiat în 2017, programul „înCerc” pentru Prevenția Diabetului de Tip 2 și a Bolilor Civilizației este un instrument important de educație în materie de sănătate.
Programul include un număr mare de copii de clasa a V-a din toate școlile din Ploiești și 45 de școli din Cluj-Napoca. Prin acest program investim în educație și prevenție.
Prevenția începe de la vârste fragede, chiar înainte de vârsta adolescenței, iar tinerii care devin conștienți de riscurile unor boli ale timpurilor noastre sunt mai bine pregătiți pentru a-și construi o viață sănătoasă.

Evenimentul sportiv „Alerg 24h Autism Marea Neagră” a luat naștere în 2017 la inițiativa psihologilor Adrian Gemănaru și a soției acestuia, Cristina Gemănaru. Totul a pornit de fapt în 2008, când aceștia puneau bazele Centrului Terapeutic Marea Neagră, care oferă diverse terapii copiilor afectați de spectrul autismului.
Proiectul „Alerg 24h pentru autism – Marea Neagră”, este un proiect unic în Europa de Est, destinat strângerii de fonduri pentru amenajarea Plajei Terapeutice, necesară copiilor cu autism și persoanelor cu dizabilități din România, precum și pentru sprijinul acordat acestor persoane.
Acest eveniment are loc anual, pe malul Mării Negre din Constanța, loc unde sunt reuniți alergători din toate colțurile țării.

Asociația Caravana cu Medici este fondată în 2014 de 5 medici rezidenti care au alături o echipă de aproape 250 de medici voluntari. Misiunea ONG-ului este să realizeze o rețea națională prin intermediul căreia medicii să acorde periodic îngrijiri medicale persoanelor aflate în zonele mai puțin favorizate din punct de vedere economic. Proiectul se desfășoară sub egida Societății Române de Medicină Internă și în colaborare cu Clinica de Nefrologie și Medicină Internă a Institutului Clinic Fundeni.
Produsul a fost adăugat în coș
În plus, ai la dispoziție 30 de zile pentru a veni la recoltare.