Cosul meu
Medici

Cere o ofertă

Cere o ofertă

Synevo este un brand internațional, specializat în servicii medicale de laborator, care desfășoară operațiuni în 11 țări (România, Polonia, Germania, Ucraina, Belarus, Turcia, Republica Moldova, Bulgaria, Georgia, Serbia și Rusia) și deține 80 de laboratoare și peste 400 centre de recoltare. În România avem o rețea de 16 laboratoare și 69 de centre de recoltare (prezență geografică în 21 județe, plus București și Ilfov).

De asemenea, colaborăm cu succes atât cu spitalele din mediul public, cât și cu companii, clinici și spitale private, deoarece deținem aparatură și expertiza pentru a oferi o gamă extinsă de teste de laborator de rutina și pentru diagnosticul diferențial.

Synevo poate furniza servicii de laborator către spitalele publice fie prin externalizarea totală a laboratorului (administrarea tuturor aspectelor: financiare, medicale, de investiţii şi de personal), fie prin atribuirea directă pentru anumite categorii de teste.

Propunerea noastră pentru spitalele private este să acţionăm şi să evoluăm împreună. Experienţa dobândită ne conferă convingerea că vom reuşi să adăugăm valoare business-ului companiei tale, prin construirea unui parteneriat durabil, orientat spre calitate şi performanţă.

Colaborare cu Synevo în trecut sau prezent?