Rezultate analize

Ai o întrebare?
„În cât timp se eliberează rezultatele?”, „Cum pot accesa contul online pentru vizualizarea rezultatelor?” sau „Am uitat parola. Cum o pot reseta?” sunt doar câteva dintre întrebările frecvente ale clienților Synevo. Află toate răspunsurile necesare accesând secțiunea „Întrebări frecvente” sau Chatbot-ul Lia ce te va ajuta în găsirea în informațiilor necesare.
Synevo Decoder

Synevo Decoder: sesiunea de consultanță virtuală cu un medic de laborator
Punem sănătatea ta pe primul loc și ne dorim să îți fim aproape și să răspundem cu ușurință nevoilor tale medicale. Rezultatele analizelor medicale îți pot furniza informații importante despre starea ta de sănătate, iar consultanța cu privire la acestea este bine să fie făcută de către un specialist. Dacă ai efectuat analize de laborator la Synevo, prin platforma Synevo Decoder poți solicita o programare pentru o sesiune de consultanță virtuală cu unul dintre medicii noștri de laborator. Astfel, întrebările tale legate de rezultatele analizelor își vor găsi răspunsul în cel mai scurt timp.
Alege una din specialitățile din lista de mai jos și programează o ședință online cu unul dintre medicii disponibili
Clostridium difficile – o bacterie „ucigașă” existentă în flora normală a intestinului
Flora normală (comensală) a intestinului subțire este formată din peste 2000 de tipuri de bacterii. Acestea aduc beneficii multiple gazdei umane, ajutând la definitivarea procesului de digestie. Astfel, acestea favorizează sinteza și absorbția unor vitamine esențiale, stimulează dezvoltarea răspunsului imun și asigură o barieră împotriva infecției cu alte bacterii patogene. Clostridium difficile a fost identificat în anul 1970 și provoacă anual un număr de 500.000 de cazuri de infectare. Transmiterea acestui bacil se face pe cale fecal-orală, prin mâini murdare, sursele de infecţie fiind variate (purtător sănătos sau infectat excretor).
Citește mai multe
Sarcina și importanța monitorizării gravidei
Sarcina reprezintă o perioadă specială în viața unei femei, iar termenul folosit descrie timpul în care un copil se dezvoltă în uterul mamei. În mod normal, durează 9 luni (aproximativ 40 de săptămâni), sarcina fiind măsurată de la data ultimei menstruații până la nașterea copilului. În literatura de specialitate sunt descrise trei etape de supraveghere și asistență medicală, cunoscute sub denumirea de trimestre de sarcină. Monitorizarea femeilor gravide are ca scop depistarea sarcinilor cu risc crescut, astfel încât rata morbidităţii şi mortalităţii perinatale să fie cât mai redusă.
Află mai multe
Produsul a fost adaugat in cos