Cumpără online analizele medicale necesare, utilizează codul ONLINE10 și beneficiază de 10% reducere la coșul de cumpărături.
Synevo Programari analize
Cosul meu
Informații Utile

Rezultate analize

Rezultate analize - Synevo
Rezultate analize Pacienți – cont CNP
Accesează istoricul analizelor efectuate în cadrul laboratoarelor Synevo.
Intră în cont
Rezultate analize - Synevo
Rezultate analize Pacienți – cont cerere
Accesează rapid rezultatele aferente cererii de analize.
Intră în cont
Rezultate analize - Synevo
Rezultate cu cont medic
Vizualizează rezultatele pacienților
Intră în cont
Rezultate analize - Synevo
Companii și spitale private
Vizualizează rezultatele analizelor efectuate în laboratoarele Synevo.
Intră în cont
Rezultate analize - Synevo

Ai o întrebare?

„În cât timp se eliberează rezultatele?”, „Cum pot accesa contul online pentru vizualizarea rezultatelor?” sau „Am uitat parola. Cum o pot reseta?” sunt doar câteva dintre întrebările frecvente ale clienților Synevo. Află toate răspunsurile necesare accesând secțiunea „Întrebări frecvente” sau Chatbot-ul Lia ce te va ajuta în găsirea în informațiilor necesare.

Vezi toate întrebările

Synevo Decoder

Rezultate analize - Synevo

Synevo Decoder: sesiunea de consultanță virtuală cu un medic de laborator

Punem sănătatea ta pe primul loc și ne dorim să îți fim aproape și să răspundem cu ușurință nevoilor tale medicale. Rezultatele analizelor medicale îți pot furniza informații importante despre starea ta de sănătate, iar consultanța cu privire la acestea este bine să fie făcută de către un specialist.
Dacă ai efectuat analize de laborator la Synevo, prin platforma Synevo Decoder poți solicita o programare pentru o sesiune de consultanță virtuală cu unul dintre medicii noștri de laborator. Astfel, întrebările tale legate de rezultatele analizelor își vor găsi răspunsul în cel mai scurt timp.

Alege una din specialitățile din lista de mai jos și programează o ședință online cu unul dintre medicii disponibili
Rezultate analize - Synevo
Sănătatea sub microscop

Clostridium difficile – o bacterie „ucigașă” existentă în flora normală a intestinului

Flora normală (comensală) a intestinului subțire este formată din peste 2000 de tipuri de bacterii. Acestea aduc beneficii multiple gazdei umane, ajutând la definitivarea procesului de digestie. Astfel, acestea favorizează sinteza și absorbția unor vitamine esențiale, stimulează dezvoltarea răspunsului imun și asigură o barieră împotriva infecției cu alte bacterii patogene. Clostridium difficile a fost identificat în anul 1970 și provoacă anual un număr de 500.000 de cazuri de infectare. Transmiterea acestui bacil se face pe cale fecal-orală, prin mâini murdare, sursele de infecţie fiind variate (purtător sănătos sau infectat excretor).

Citește mai multe
Rezultate analize - Synevo
Sănătatea prenatală

Sarcina și importanța monitorizării gravidei

Sarcina reprezintă o perioadă specială în viața unei femei, iar termenul folosit descrie timpul în care un copil se dezvoltă în uterul mamei. În mod normal, durează 9 luni (aproximativ 40 de săptămâni), sarcina fiind măsurată de la data ultimei menstruații până la nașterea copilului. În literatura de specialitate sunt descrise trei etape de supraveghere și asistență medicală, cunoscute sub denumirea de trimestre de sarcină. Monitorizarea femeilor gravide are ca scop depistarea sarcinilor cu risc crescut, astfel încât rata morbidităţii şi mortalităţii perinatale să fie cât mai redusă.

Află mai multe
icon-cart-blue

Produsul a fost adaugat in cos

Continuă cumpărăturile
Plasează comanda