facebook instagram
?>

Laboratorul Central De Referinţă

Universul Synevo

LABORATORUL CENTRAL
de Referinţă

O premieră pe piaţa serviciilor medicale de laborator din ţara noastră

full-line-shadow
flower-icon2

Amplasat pe Platforma Comercială Bucureşti Militari Chiajna, Laboratorul Central Synevo se distinge prin designul ultramodern, o replică exterioară a dotărilor sale de ultima oră. Inaugurat în decembrie 2010, acesta este rezultatul unei investiţii de de 10 milioane de Euro, cea mai mare din piaţa privată de laboratoare din România. Echipat cu aparatură unică în ţara noastră, Laboratorul Central de Referinţă poate efectua analize deosebit de complexe într-un timp mult mai scurt şi cu o marjă de eroare mult mai mică decât până acum.

VIZIONEAZĂ FILM

Laboratorul Central

full-line-shadow
lab-central-icon1
animatie
full-line-shadowlab-central-icon1

 • Biochimie
  Serviciile de laborator aferente departamentului de Biochimie oferă o analiză rapidă şi cuprinzătoare a diverselor produselor bilogice utilizând sisteme de înaltă performanţă ce sunt integrate într-un flux de lucru automatizat ce permite standardizarea procedurilor şi creşte viteza, acurateţea şi precizia analizei. Paleta de teste este foarte vastă cuprinzând teste de biochimie generală, din sânge şi urină, proteine specifice în ser şi urină, teste biochimice din lichide de puncţie, din materii fecale, teste biochimice pentru tulburări ereditare de metabolism, vitamine şi oligoelemente, acizi graşi, marker non-invazivi pentru afecţiuni hepatice.
 • Hematologie
  Departamentul de hematologie serveşte ca un centru de testare pentru multe boli hematologice, de la deficitul de fier la leucemie. Oferim un meniu extins de teste de hematologie precum morfofiziologie, reacţii citochimice, teste de imunohematologie, teste de hemostază şi teste de trombofilie. Sunt utilizate o varietate de tehnici ca Citometria în flux cu laser semiconductor, metoda spectrofotometrică sau electroforeza capilară.
 • Imunologie
  Datorită naturii complexe a sistemului imunitar, este esenţială o adoptare multidisciplinară când vine vorba despre imunologie. De aceea, în departamentul de imunologie îşi desfăşoară activitatea o echipă profesionistă formată din asistenţi, biologi, biochimişti şi chimişti, susţinuţi de analizoare performante. Testele efectuate aici sunt într-o paletă variată: markeri endocrini, markeri tumorali, markeri virali, markeri osoşi, markeri boli autoimmune şi serologie boli infecţioase.
 • Biologie Moleculară
  Tehnologia avansată este împletită cu profesionalismul şi daruirea personalului de laborator pentru a asigura o gamă largă de servicii de calitate utile în diagnosticarea şi monitorizarea diferitelor boli din sfera hematologică, boli asociate cu sistemul HLA, teste de farmacogenetică, teste moleculare pentru diagnosticul infecţiilor prin utilizarea tehnicii reacţiei de polimerizare în lanţ (PCR) şi a altor tehnici de amplificare a acizilor nucleici.
 • Histopatologie
  Acest departament oferă servicii de diagnostic ”prima opinie” şi ”a doua opinie” (”second opinion”), diagnostic pe toate tipurile de specimene aspirative, biopsice şi excizionale, examinarea complexă și completă a specimenelor biologice recepționate (incluzând diagnostic histopatologic convențional, diagnostic citopatologic convențional, colorații speciale, teste imunohistochimice/teste imunocitochimice simple şi duale) şi consult extern într-o rețea internațională de consultanță în domeniul patologiei.
 • Citologie
  Platforma completă de citologie în mediu lichid pune în scenă analiza computerizată a imaginii, crescând cu peste 60% detecţia leziunilor cu risc mărit implicate în apariţia cancerului de col uterin. Testul Babeş-Papanicolaou, recoltat în mediu lichid şi prelucrat robotizat, ajută medicul să scurteze timpul necesar diagnosticării acestei afecţiuni beneficiind totodată şi de îmbogăţirea masei celulare cu eliminarea detrisurilor şi a altor elemente ce pot interfera cu rezultatul. Astfel, Synevo se implică activ în lupta împotriva cancerului de col uterin, a cărui rată anuală a mortalităţii plasează România pe primul loc în Europa.
 • Microbiologie
  Prin tehnologia de ultimă generaţie din dotare, departamentul de microbiologie are posibilitatea de a efectua următoarele tipuri de determinări: culturi bacteriene uzuale, culturi bacterii carboxifile, culturi bacterii microaerofile, culturi bacterii anaerobe, culturi levuri şi fungi filamentoşi, precum şi detectare de antigene bacteriene şi virale direct din produsele patologice. În cazul culturilor pozitive identificările microorganismelor sunt efectuate prin metode automate, iar interpretarea sensibilităţii la anitbiotice se face pe baza CMI (concentraţiei minime inhibitorii), conform standardelor internaţionale în vigoare.
 • Genetică
  Departamentul de Genetică Medicală oferă servicii integrate de diagnostic, ceea ce presupune consiliere genetică pre şi post testare şi un meniu extins de teste: de la screening şi detecţie precoce la diagnostic, prognostic, alegerea terapiei şi monitorizare. În laboratorul de citogenetică se efectuează analize de citogenetică clasică şi teste de citogenetică moleculară, iar în laboratorul de genetică moleculară se efectuează teste pentru diagnosticul unor boli monogenice şi teste de farmacogenetică utile în tratamentul oncologic.
lab-central-icon2

Am ales Synevo pentru oamenii de aici, pentru că suntem, zi de zi, mai aproape de cei care ne solicită un diagnostic corect şi complet.
Am ales Synevo pentru viziunea de a construi împreună un laborator la nivelul înalt competitiv al diagnosticului contemporan. Synevo este dovada unei alterităţi de succes, fiind un concept născut în România, crescut în România şi extins astăzi în 10 ţări.
Primul drum către Laboratorul Central a fost o iesire în altă dimensiune. De la intrare am realizat că aici totul este gândit altfel, complet diferit faţă de ceea ce întâlnisem până atunci în România. În fiecare departament am descoperit o altfel de aparatură, altfel de teste şi, cel mai important, altfel de oameni, pasionaţi de meseria lor, într-un efort conjugat de a depăşi limitele convenţionalului.
flower

Dr. Mihai Stoicea

Şef departament histopatologie Synevo România

full-line-shadow

Analize medicale de laborator Synevo România

şi-a aliniat eforturile pentru a urma trendul „laborator centrat pe client” prin asigurarea a unei game largi de analize medicale de laborator utile în
diagnosticarea şi monitorizarea diferitelor boli, precum şi prin publicarea unui dicţionari medical disponibil în format tipărit şi online.
Prin tot ceea ce face, Synevo îşi asumă cuvintele care în acelaşi timp au constituit şi o promisiune care trebuie îndeplinită în fiecare zi:

„Adaugă valoare diagnosticului”.


Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.