Synevo Programare RT PCR COVID-19
Cosul meu

Informații Utile

Informații Utile - Synevo
Ele furnizează informații asupra aspectului și funcționalității diferitelor organe și compartimente ale organismului cât și asupra gradului de sănătate și boala ce afectează organismul în cauză.
Informații Utile - Synevo
Pentru ca analizele să reflecte cu adevărat situația organismului, pe lângă performanțele laboratorului este foarte importantă și PREGĂTIREA PACIENTULUI înaintea recoltării.

Întrebări frecvente

Care sunt pașii de urmat după plasarea unei comenzi online?
După primirea email-ului de confirmare a comenzii plasate în shop-ul online Synevo, puteți merge direct la recoltare într-unul dintre centrele Synevo, în timpul programului de recoltare al acestuia.Verificați în prealabil dacă este necesară o pregătire specială înainte de recoltare sau dacă recoltarea analizelor achiziționate necesită o programare în prealabil.  De asemenea, în cazul probelor ginecologice, recoltarea se efectuează în anumite centre dotate cu cabinet de ginecologie (regăsiți lista centrelor aici).La prezentarea în recepția centrului Synevo este necesar să prezentați numărul comenzii existent în email-ul de confirmare primit din partea Synevo și numele pe care a fost efectuată comanda online.Analizele comandate online pot fi recoltate în termen de 30 de zile.
Cum pot solicita o factură fiscală pentru o comandă online?
În cazul în care vă este necesară factura fiscală aferentă comenzii plasate în shop-ul online Synevo, aceasta poate fi eliberată doar în locațiile Synevo. Eliberarea facturii se face la cerere în recepția centrului Synevo ales pentru recoltarea analizelor achiziționate.
Cum transmit o cerere de rambursare a unei comenzi online?
Pentru anularea comenzii online aveți la dispoziție 15 zile de la momentul primirii a email-ului de confirmare a plății înregistrate cu succes.Solicitarea se poate transmite prin formularul de contact (categoria Rambursare comenzi online) și va conține următoarele:
  • numele și prenumele utilizate pentru plasarea comenzii;
  • adresa de email;
  • numărul de comandă;
  • suma comenzii.
Rambursarea valorii se face în decurs de 30 de zile de la confirmarea primirii acestui tip de solicitare.
Întrebări frecvente

icon-cart-blue

Produsul a fost adaugat in cos

Continuă cumpărăturile
Plasează comanda