Cumpără online analizele medicale necesare, utilizează codul ONLINE10 și beneficiază de 10% reducere la coșul de cumpărături.
Synevo Programari analize
Cosul meu

Informații Utile

Informații Utile - Synevo
Ele furnizează informații asupra aspectului și funcționalității diferitelor organe și compartimente ale organismului cât și asupra gradului de sănătate și boala ce afectează organismul în cauză.
Informații Utile - Synevo
Pentru ca analizele să reflecte cu adevărat situația organismului, pe lângă performanțele laboratorului este foarte importantă și PREGĂTIREA PACIENTULUI înaintea recoltării.

Întrebări frecvente

Unde pot recolta analizele ginecologice?
În cazul probelor ginecologice, recoltarea se efectuează în anumite centre dotate cu cabinet de ginecologie. Vezi lista orașelor și programul centrelor dedicate aici. Instrucțiunile și pregătirea pentru recoltare pentru astfel de probe pot fi accesate aici. 
Care sunt centrele Synevo cu program sâmbăta?
O parte dintre centrele de recoltare Synevo sunt deschise și la sfârșitul săptămânii. Vezi lista orașelor și centrele deschise în zilele de sâmbăta și duminică aici.
Care sunt pașii de urmat după plasarea unei comenzi online?
După primirea email-ului de confirmare a comenzii plasate în shop-ul online Synevo, puteți merge direct la recoltare într-unul dintre centrele Synevo, în timpul programului de recoltare al acestuia.Verificați în prealabil dacă este necesară o pregătire specială înainte de recoltare sau dacă recoltarea analizelor achiziționate necesită o programare în prealabil.  De asemenea, în cazul probelor ginecologice, recoltarea se efectuează în anumite centre dotate cu cabinet de ginecologie (regăsiți lista centrelor aici).La prezentarea în recepția centrului Synevo este necesar să prezentați numărul comenzii existent în email-ul de confirmare primit din partea Synevo și numele pe care a fost efectuată comanda online.Analizele comandate online pot fi recoltate în termen de 30 de zile.
Întrebări frecvente

icon-cart-blue

Produsul a fost adaugat in cos

Continuă cumpărăturile
Plasează comanda