Cosul meu
Medici

Aparatura noastră

Aparatură de înaltă performanță
Aparatura noastră
Aparatura noastră - Synevo

DYNEX DSX

Sistem complet automatizat de imunologie prin tehnica ELISA, cu ajutorul căruia se procesează teste utile în diferite specialități medicale, cum ar fi imunologie, boli infecțioase, endocrinologie (hormoni), alergologie, toxicologie, precum și in alte domenii privind siguranța alimentelor și testarea mediului.
Are în componență 4 plăci ELISA și 4 incubatoare programabile, fiind astfel capabil să efectueze simultan mai mulți parametri și să asigure o funcționare independentă a modulelor (dispensare/ incubare/ spălare/ citire).
De asemenea, sistemul își pipetează singur și în mod automat volumul necesar de lucru atât din proba biologică, cât și din reactiv. În plus, asigură distribuirea rapidă a probelor și reactivilor, precum și stabilitatea termică a incubatoarelor minimizând devierea condițiilor de lucru, facilitând astfel rezultate repetabile, conforme cu proba biologică.

Aparatura noastră - Synevo

Linia de procesare histopatologie

Formată din următoarele componetente:
Histoprocesor țesuturi Excelsior (Thermo) – calitate excepțională a țesutului procesat; Stație de includere la parafină HistoStar (Thermo) – capacitate și eficiență crescute; Microtom HM 325 (Thermo) – stabilitate înaltă a secțiunilor și precizie; Sistem de colorare automată HMS70 (Microm) – sistem liniar cu capacitate totală de până la 70 de lame și standarde înalte de calitate a colorării; Aparat imunohistochimie Benchmark Ultra (Ventana) – sistem complet automat pentru optimizarea eficienței și reducerea timpului de procesare a probelor, Stație montat lamele ClearVue (Thermo) – sistem automat ce sporește viteza și calitatea montării lamelor; Inscripționator casete PrintMate (Thermo) – realizează automatizarea și simplificarea procesului de inscripționare a blocurilor de parafină cu reducerea posibilelor erori umane. *achiziția echipamentului s-a efectuat prin intermediul firmei Laboratorium Life Science

Aparatura noastră - Synevo

Bd Totalys™ MultiProcessor

Combină automatizarea completă a procesului de îmbogățire celulară a frotiurilor pentru probele cervicale, lanțul riguros de custodie și alicot personalizabil pentru testarea auxiliară (testare HPV). Permite prepararea complet automată a frotiurilor cervicale de la stadiul de specimen cervical până la stadiul de lamă colorată pentru interpretare, cu monitorizarea probei pe durata întregului proces. De asemenea, permite încărcarea aleatorie a probelor, trasabilitatea fiind asigurată prin scanare automată de barcode, minimalizând posibilele erori umane. Are o eficiență crescută – permite procesarea a 432 probe/ 8h și poate fi folosit pentru prepararea și colorarea lamelor ginecologice, cât și non-ginecologice.

Aparatura noastră - Synevo

cobas® 6800 systems

Aparatul pe care se procesează probele de RT-PCR în laboratorul Synevo este cobas® 6800 systems. Are o capacitate de a prelucra 96 de probe în 3h 1/2 sau 384 de probe în 8h. Etapele de extracție, amplificare, și detecție a acizilor nucleici se fac automatizat.
Acuratețea rezultatelor este de 99,9%.

Aparatura noastră - Synevo

cobas® 8000

Seria de analizoare cobas 8000 este cea mai nouă membră a familiei de platforme modulare Roche cobas. Modulele analitice ce pot intra în configurația unui cobas 8000 sunt: Modulul ISE, modulul de chimie clinică de mare capacitate cobas c 702, modulul de chimie clinică de capacitate medie cobas c 502, modulul de imunologie de capacítate medie cobas e 602 și modulul de imunologie de capacitate mare cobas e 801.
Un analizor cobas 8000 poate fi configurat cu până la 4 module analitice conectate la o unitate centrală plus opțional, ISE, acest modul fiind disponibil în două variante: de 900, respectiv 1800 de teste/ oră.

Aparatura noastră - Synevo

cobas® pro integrated solutions

Primul instalat în Români și, momentan, singurul într-un laborator privat, ultima inovație Roche Diagnostics în materie de sisteme complet automate și integrate pentru testele de chimie clinică și imunologie: cobas proⓇ integrated solutions.
• Viteza mare de procesare a unitatilor analitice
• Gestionarea inteligenta a probelor in instrument
• Cei mai scurti timpi de incubare pe imunologie
• 24 de ore de lucru neintrerupt
• Incarcarea continua a reactivilor si consumabilelor
• Mentenanta automată care necesita doar 8 minute de intervenție zilnica a operatorului
• Calibrare automata cu cobas® AutoCal
• Pana la 6 luni stabilitate la bord a reactivilor
• Minimizare a deseurilor

Certificări

Laboratoarele Synevo sunt acreditate ISO 15189 și participă la programe internaționale de control de calitate. Certificate Synevo:

Aparatura noastră - Synevo
Certificate participare Control Extern
Aparatura noastră - Synevo
Certificat de acreditare RENAR 08.02.2020
Aparatura noastră - Synevo
Certificate Sistem de Management Integrat ( ISO 9001, 14001 și 45001)

icon-cart-blue

Produsul a fost adaugat in cos

Continuă cumpărăturile
Plasează comanda