Cosul meu
Medici

Aparatura noastră

Aparatură de înaltă performanță
Aparatura noastră
Aparatura noastră - Synevo

DYNEX DSX

Sistem complet automatizat de imunologie prin tehnica ELISA, cu ajutorul căruia se procesează teste utile în diferite specialități medicale, cum ar fi imunologie, boli infecțioase, endocrinologie (hormoni), alergologie, toxicologie, precum și in alte domenii privind siguranța alimentelor și testarea mediului.
Are în componență 4 plăci ELISA și 4 incubatoare programabile, fiind astfel capabil să efectueze simultan mai mulți parametri și să asigure o funcționare independentă a modulelor (dispensare/ incubare/ spălare/ citire).
De asemenea, sistemul își pipetează singur și în mod automat volumul necesar de lucru atât din proba biologică, cât și din reactiv. În plus, asigură distribuirea rapidă a probelor și reactivilor, precum și stabilitatea termică a incubatoarelor minimizând devierea condițiilor de lucru, facilitând astfel rezultate repetabile, conforme cu proba biologică.

Aparatura noastră - Synevo

Linia de procesare histopatologie

Formată din următoarele componetente:
Histoprocesor țesuturi Excelsior (Thermo) – calitate excepțională a țesutului procesat; Stație de includere la parafină HistoStar (Thermo) – capacitate și eficiență crescute; Microtom HM 325 (Thermo) – stabilitate înaltă a secțiunilor și precizie; Sistem de colorare automată HMS70 (Microm) – sistem liniar cu capacitate totală de până la 70 de lame și standarde înalte de calitate a colorării; Aparat imunohistochimie Benchmark Ultra (Ventana) – sistem complet automat pentru optimizarea eficienței și reducerea timpului de procesare a probelor, Stație montat lamele ClearVue (Thermo) – sistem automat ce sporește viteza și calitatea montării lamelor; Inscripționator casete PrintMate (Thermo) – realizează automatizarea și simplificarea procesului de inscripționare a blocurilor de parafină cu reducerea posibilelor erori umane. *achiziția echipamentului s-a efectuat prin intermediul firmei Laboratorium Life Science

Aparatura noastră - Synevo

Bd Totalys™ MultiProcessor

Combină automatizarea completă a procesului de îmbogățire celulară a frotiurilor pentru probele cervicale, lanțul riguros de custodie și alicot personalizabil pentru testarea auxiliară (testare HPV). Permite prepararea complet automată a frotiurilor cervicale de la stadiul de specimen cervical până la stadiul de lamă colorată pentru interpretare, cu monitorizarea probei pe durata întregului proces. De asemenea, permite încărcarea aleatorie a probelor, trasabilitatea fiind asigurată prin scanare automată de barcode, minimalizând posibilele erori umane. Are o eficiență crescută – permite procesarea a 432 probe/ 8h și poate fi folosit pentru prepararea și colorarea lamelor ginecologice, cât și non-ginecologice.

Certificări

Laboratoarele Synevo sunt acreditate ISO 15189 și participă la programe internaționale de control de calitate. Certificate Synevo:

Aparatura noastră - Synevo
Certificate participare Control Extern
Aparatura noastră - Synevo
Certificat de acreditare RENAR 26.02.2019
Aparatura noastră - Synevo
Certificate Sistem de Management Integrat ( ISO 9001, 14001 și 45001)