facebook instagram

OFERTE SPECIALE

Informaţii utile

Sănătatea femeii

Chiar dacă uneori simți că ai rezistența celui mai dur stejar, și că nimic nu te poate doborî, în esență, ești o floare. Vulnerabilă și puternică în același timp. Feminină, dar luptătoare. Grijulie, dar și plină de griji. Iar noi, Synevo, prin mixul de analize de prevenție pe care ți-l oferim, vrem să-ți luăm de pe cap una dintre cele mai importante griji – grija că sănătatea îți poate fi pusă în pericol.

Alege ce ți se potrivește dintre profilele de analize de prevenție și profită de prețul special, doar în perioada 01.03.2020 – 31.05.2020.

 


Pentru a avea o evaluare completă a stării tale de sănătate, poți alege toate cele 3 pachete de analize sau, dacă vrei să monitorizezi doar anumite aspecte, poți combina profilele după cum preferi.


Profil analize uzuale de prevenție

Gândit special de către medicii Synevo, profilul de analize uzuale, alături de alte investigații clinice, poate depista boli în stadii incipiente cum ar fi: diabetul, obezitatea, afecțiunile cardiovasculare, hepatice și anemiile. E “un set de analize generale” pe care tu, ca femeie, e bine să-l faci periodic pentru a-ți monitoriza starea de sănătate.


Adauga in cos

Profil analize de prevenție pentru afecțiuni tiroidiene

Fluctuațiile de greutate, stările de iritabilitate sau palpitațiile sunt doar câteva dintre simptomele afecțiunilor tiroidiene des întâlnite la femei. Acest profil de analize poate depista: hipertiroidismul (creșterea anormală a activității metabolice a glandei endocrine), hipotiroidismul (scăderea anormală a activității glandei tiroide), tiroiditele (afecțiuni caracterizate prin inflamația de diferite cauze a țesutului glandei endocrine).


Adauga in cos

Examen microbiologic secreție vaginală

Cu ajutorul testelor de microbiologie pot fi depistate infecțiile de tract genital feminin.

Adauga in cos


*Analizele medicale cuprinse în profilele care fac parte din campanie pot fi solicitate și achiziționate individual, în afara campaniei promoționale, la prețurile de listă afișate pe site-ul www.synevo.ro. Informații cu privire la prețuri și la această campanie promoțională sunt detaliate în regulamentul campaniei, disponibil pe site-ul www.synevo.ro.

*Regulamentul Campaniei promoționale „Sănătatea Femeii” este disponibil aici.

*În data de 26.03.2020 au fost efectuate modificări în Regulamentul Campaniei. Acesta este disponibil aici.

*Synevo România S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și / sau completa oricând termenii și condiţiile prezentei campanii promoţionale, precum și dreptul de a suspenda, întrerupe și/sau prelungi oricând desfășurarea campaniei promoţionale, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după aducerea la cunoștinţa publicului prin publicarea lor pe pagina de internet www.synevo.ro.

 

Termeni şi condiţii. | Politica de confidentialitate. | Politică privind fișierele cookies.