Cumpără online analizele medicale necesare, utilizează codul ONLINE10 și beneficiază de 10% reducere la coșul de cumpărături.
Synevo Programari analize
Cosul meu

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

In calitate de operator de date, direct sau prin imputernicitii sai, SYNEVO prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu principiile si legislatia aplicabila privind protectia datelor cu caracter personal. Pentru a ne asigura ca dvs., in calitate de persoana vizata, sunteti informat in mod complet cu privire la prelucrarea datelor si drepturile pe care le aveti potrivit legii, va punem la dispozitie in continuare, toate informatiile prevazute de lege in acest sens, pe care va rugam sa le cititi cu atentie.

Scopuri si temeiuri: SYNEVO prelucreaza datele cu caracter personal ale pacientilor sai prin sisteme manuale si automate, in urmatoarele scopuri:

  • in cadrul actului medical, pentru furnizarea de asistenta medicala, prestarea de servicii precum efectuarea programarilor, recoltarea probelor, efectuarea buletinelor de analize si a testelor solicitate de pacienti, a consilierii/ consultatiilor necesare pre si/ sau post testare (dupa caz), comunicarea rezultatelor buletinelor de analize, informarea medicului trimitator (dupa caz), raportarea rezultatelor in cazul valorilor critice, alte activitatii de raportare, gestionarea serviciilor de sanatate,
  • derularea relatiei contractuale cu pacientii, incluzand efectuarea operatiunilor de facturare, de procesare a platilor si de recuperare a creantelor, precum si
  • imbunatatirea serviciilor noastre inclusiv prin solicitare de feedback in vederea derularii contractului sau in vederea indeplinirii intereselor legitime ale SYNEVO.

Anumite categorii de date cu caracter personal ale pacientilor sunt prelucrate de catre SYNEVO in baza obligatiilor legale care ii revin potrivit legislatiei specifice aplicabile, precum cea din domeniul sanatatii, financiar-contabil, fiscal, arhivarii.

  • atunci cand v-ati exprimat dorinta de a primi comunicari de marketing generale cu prelucrarea datelor de interactiune digitala, temeiul prelucrarii este consimtamantul.
  • in temeiul relatiilor sale contractuale, inainte ori dupa indeplinirea termenelor de pastrare a datelor sau ca urmare a unei solicitari de stergere a datelor ori de retragere a consimtamantului acordat, SYNEVO poate sa dispuna anonimizarea datelor (lipsindu-le astfel de caracterul de identificare) si sa realizeze/ sa continue prelucrarea datelor anonime pentru scopuri statistice.

SYNEVO prelucreaza datele cu caracter personal ale reprezentantilor legali (parinti, tutori, curatori) ai pacientilor minori si majori fara discernamant/ ale rudelor apropiate/ ale sotilor/ sotiilor/ ale persoanelor imputernicite si ale cadrelor medicale in scopul prestarii de servicii catre pacientii pe care ii reprezinta in baza obligatiilor legale care ii revin, in vederea indeplinirii intereselor legitime ale SYNEVO, precum si in scop de marketing in baza consimtamantului.

Categoriile de date cu caracter personal ale pacientilor ce pot fi prelucrate sunt: (i) date cu caracter personal simple – date de identificare (ex. nume, prenume, sex, varsta, data nasterii, semnatura, cod identificare client), date de contact (ex. telefon, e- mail), datele privind adresa postala (ex. adresa de domiciliu, adresa de resedinta), date din C.I. (ex. cod numeric personal – CNP, cetatenia, orice date care rezulta din C.I.), datele din actele de stare civila (ex. starea civila, actele de stare civila (inclusiv o copie a actului, dupa caz), date profesionale (ex. profesie, ocupatie, calitatea de asigurat si alte informatii derivand din aceasta calitate), date financiare si privind solvabilitatea (ex.informatii bancare, informatii privind contractul), imaginea si (ii) date cu caracter personal speciale – date de sanatate (ex. date rezultand din trimiterea medicala, date privind sanatatea, date medicale, informatii rezultand din istoricul infectarilor cu virusul Covid-19 si al vaccinarii impotriva acestuia, informatii privind istoricul medical) date genetice si origine etnica. Cu privire la reprezentantii legali (parinti, tutori, curatori) ai pacientilor minori si majori fara discernamant/ rude apropiate/ sot / sotie/ persoanele imputernicite si cadrele medicale, pot fi prelucrate urmatoarele categorii de date: (i) date cu caracter personal simple: date de identificare (ex.nume, prenume, semnatura), date profesionale (ex. profesie, locul muncii), date de contact (ex. e-mail), date din C.I.(ex. CNP, alte date din actul de identitate) si date cu caracter personal privind imaginea.

Atunci cand pacientul (personal sau prin persoanele mai sus mentionate) solicita transmiterea rezultatelor in format electronic, in functie de modalitatile pentru care pacientul opteaza, categoriile de date ce pot fi prelucrate sunt: (i) pentru comunicarile pe e- mail: date cu caracter personal simple – date de identificare (ex.nume, prenume, sex) si date de contact (ex. adresa e-mail), (ii) pentru conturile pe baza de cerere de analize: date cu caracter personal simple – date financiare (ex.detaliile din cererea de analize, incluzand informatii bancare), date de identificare (cod client, detalii contract, user si parola) si date de contact (ex. telefon); in plus (iii) pentru conturile web: date cu caracter personal simple, precum si: CNP, adresa de e-mail.

Daca v-ati exprimat acordul pentru marketing direct general pot fi prelucrate urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

(i) date cu caracter personal simple: date de identificare (ex. nume, prenume, sex), date de contact (ex. adresa de e-mail, numar de telefon); (ii) date de interactiune digitala: adresa IP, click-uri, accesari, localizare dispozitiv, pentru toate tipurile de comunicari de marketing, indiferent de canal.

Destinatari: Datele prelucrate pot sa fie divulgate/ transferate catre: alte societati din grupul din care face parte SYNEVO, parteneri contractuali care asista SYNEVO in desfasurarea activitatilor sale, entitati imputernicite, medici trimitatori, societati de asigurare, Casele de Asigurari de Sanatate, alte autoritati publice. Datele cu caracter personal pot fi transferate in afara Romaniei, catre state din Spatiul Economic European sau catre state terte. In prezent datele pot fi transferate catre China si SUA. Vom asigura intotdeauna protectia datelor in contextul transferului in tari terte prin implementarea clauzelor standard aprobate de Comisie sau implementarea altor garantii recunoscute de Regulamentul (UE) 2016/679.

Afiliati si parteneri: SYNEVO nu va transfera datele cu caracter personal catre afiliatii si partenerii sai, insa, daca v-ati oferit acordul pentru transmiterea comunicarilor de marketing mentionate anterior, puteti primi de la SYNEVO mesaje comerciale privind activitatea acestora.

Durata prelucrarii: Datele cu caracter personal ale pacientilor si/ sau ale persoanelor mentionate la sectiunea Categorii de date sunt prelucrate pe durata necesara realizarii actului medical, executarii contractului, recuperarii creantelor dupa caz, si ulterior, in masura in care este necesar, in vederea indeplinirii obligatiilor legale, inclusiv obligatiile aplicabile in materia arhivarii, precum si atunci cand exista un interes legitim al SYNEVO (cum ar fi, imbunatatirea serviciilor, pentru rezolvarea plangerilor primite, apararea drepturilor si intereselor). Daca v-ati exprimat acordul pentru activitati de marketing direct, datele vor putea fi prelucrate in acest scop pana la exercitarea dreptului de opozitie sau pana la retragerea consimtamantului. Retragerea consimtamantului va produce efecte pentru viitor, fara a afecta legalitatea prelucrarilor efectuate anterior.

Drepturi: In contextul prelucrarii datelor cu caracter personal, beneficiati de urmatoarele drepturi, in conditiile prevazute de lege: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate; dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, dupa caz.

Pentru mai multe detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de SYNEVO si drepturile aferente, ne puteti scrie la: [email protected] sau la adresa B-dul Pache Protopopescu, Nr. 81, Etaj 2, Camera 3, Sector 2, 021408 Bucuresti. Puteti consulta si Politica de confidentialitate de pe site, la adresa https://www.synevo.ro/politica-de-confidentialitate/.

In situatia in care adresa de e-mail comunicata apartine altei persoane, respectiv in situatia in care se solicita transmiterea catre medicul trimitator sau atunci cand se dezvaluie alte date cu caracter personal apartinand altor persoane vizate (inclusiv cand datele pacientului sunt furnizate de persoanele mentionate la sectiunea Categorii de date), confirmati ca ati informat aceste persoane cu privire la modul in care datele lor cu caracter personal vor fi prelucrate, drepturile de care acestia beneficiaza potrivit legii si ca ati obtinut acordul persoanelor respective pentru aceasta operatiune (dupa caz), astfel incat prelucrarea (de ex., in cadrul actului medical, pentru transmiterea rezultatelor analizelor) sa poata fi realizata fara a mai fi necesare alte formalitati din partea Synevo.

icon-cart-blue

Produsul a fost adaugat in cos

Continuă cumpărăturile
Plasează comanda