Cumpără online analizele medicale necesare, utilizează codul ONLINE10 și beneficiază de 10% reducere la coșul de cumpărături.
Synevo Programare RT PCR COVID-19
Cosul meu

Analize medicale de laborator

Programează-te acum
Citește mai mult
Cumpără acum
Cumpără acum
Peste 2.000 analize medicale
Peste 2.000 de analize medicale diferite de laborator precum hematologie, chimie, alergologie, citologie, genetică etc.
20 laboratoare și 145 centre de recoltare
Cel mai mare furnizor de analize medicale de laborator din România.
Peste 200.000 pacienți lunar
Lunar, peste 200.000 de pacienți trec pragul centrelor de recoltare Synevo România, efectuându-se în medie 1.000.000 de teste.
Acasa - Synevo
Acasa - Synevo
Acasa - Synevo
Sănătatea sub microscop

Rinita, faringita și laringita

Atât rinita, laringita, cât și faringita fac parte dintr-un grup de afecțiuni, cauzate frecvent de rinovirusuri, adenovirusuri, virusuri gripale, coronavirusuri etc. Sunt adesea întâlnite în sezonul rece, infecția fiind localizată la nivelul căilor resiratorii superioare, respectiv la nivelul mucoasei nazale sau a faringelui. Află mai multe despre aceste afecțiuni.

Citește mai mult
Acasa - Synevo
Senzorul de sănătate

Analize personalizate după corpul și asemănările tale

Descoperă indicele de masă corporală și monitorizează-ți sănătatea cu pachetele de analize de prevenție personalizate în funcție de profilul și stilul tău viață. Cumpără online pachetul de analize necesar și beneficiază de reducerea de 15%.

Accesează testul
Acasa - Synevo
Quiz

Tu știi cum să te pregătești pentru analize?

Am voie să mănânc înainte de recoltare? Dar să consum lichide? Oare dacă fac sport influențează cu ceva? Dar dacă iau suplimente?
Descoperă cum să te pregătești pentru recoltarea analizelor uzuale și află cum ți se pot modifica rezultatele în funcție de acțiunile premergătoare recoltării. Răspunde la întrebările chestionarului nostru și evaluează-ți cunoștințele.

Evaluează-ți cunoștințele
Explorator în laborator YouTube video - Explorator în laborator

Explorator în laborator

Hai să fii și tu explorator în laborator și să afli cum îți poți proteja mai bine starea de sănătate. Te invităm să faci cunoștință cu Lia, ghidul tău în laboratorul Synevo, și să descoperi universul analizelor medicale.

Întrebări frecvente

Unde pot recolta analizele ginecologice?
În cazul probelor ginecologice, recoltarea se efectuează în anumite centre dotate cu cabinet de ginecologie. Vezi lista orașelor și programul centrelor dedicate aici. Instrucțiunile și pregătirea pentru recoltare pentru astfel de probe pot fi accesate aici. 
Care sunt centrele Synevo cu program sâmbăta?
O parte dintre centrele de recoltare Synevo sunt deschise și la sfârșitul săptămânii. Vezi lista orașelor și centrele deschise în zilele de sâmbăta și duminică aici.
Care sunt pașii de urmat după plasarea unei comenzi online?
După primirea email-ului de confirmare a comenzii plasate în shop-ul online Synevo, puteți merge direct la recoltare într-unul dintre centrele Synevo, în timpul programului de recoltare al acestuia.Verificați în prealabil dacă este necesară o pregătire specială înainte de recoltare sau dacă recoltarea analizelor achiziționate necesită o programare în prealabil.  De asemenea, în cazul probelor ginecologice, recoltarea se efectuează în anumite centre dotate cu cabinet de ginecologie (regăsiți lista centrelor aici).La prezentarea în recepția centrului Synevo este necesar să prezentați numărul comenzii existent în email-ul de confirmare primit din partea Synevo și numele pe care a fost efectuată comanda online.Analizele comandate online pot fi recoltate în termen de 30 de zile.
Întrebări frecvente

Vrei să primești comunicări din partea noastră ?

Abonează-te și fii primul care află despre campaniile și activitatea noastră.

icon-cart-blue

Produsul a fost adaugat in cos

Continuă cumpărăturile
Plasează comanda