Synevo Programare RT PCR COVID-19
Cosul meu
Informații Utile

Ultimele știri

Actualizare informații legate de rezultatele testului COVID-19 RT-PCR

Synevo România în calitate de unitate acreditată de către Ministerul Sănătății să realizeze teste pentru identificarea SARS-CoV-2 prin metoda RT-PCR și parte a Programului Național de Testare are obligația de a asigura cu prioritate diagnosticul pentru pacienții din unitățile sanitare, persoanele suspecte din cadrul anchetelor epidemiologice, precum și a persoanelor din grupurile de risc conform Metodologiei de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19).

Astfel, din motive obiective, independente de acțiunea/ inacțiunea Synevo România, inclusiv dat fiind volumul mare de probe primite în ultimele zile prin Direcțiile de Sănătate Publică în cadrul Programului Național de Testare, sunt înregistrate întârzieri în eliberarea rezultatelor pentru testul ARN viral SARS-CoV-2. Rezultatele ce urmau să fie eliberate în cursul zilei de astăzi, vor fi emise cel mai târziu în cursul zilei de luni, 20 iulie 2020.

Buletinele de rezultate pot fi accesate online atat în limba română, cât și în engleză, utilizând link-ul  https://www.synevo.ro/rezultate-analize/.

Facem tot ce ne stă în putință pentru a găsi soluții la situația nou apărută.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru neplăcerile create.

icon-cart-blue

Produsul a fost adaugat in cos

Continuă cumpărăturile
Plasează comanda