Synevo Programare RT PCR COVID-19
Cosul meu
Informații Utile
Ultimele știri

INFORMAȚII ANALIZE DECONTATE CAS BUCUREȘTI, ILFOV ȘI CASAOPSNAJ – LUNA AUGUST 2019

Programările pentru analizele decontate de către Casa de Asigurări ILFOV și CASAOPSNAJ se vor efectua direct în centrele de recoltare, în baza biletului de trimitere de la medic, începând cu data de 01.08.2019.

Programările pentru analizele decontate de către Casa de Asigurări BUCUREȘTI se vor efectua  ulterior în funcție de data la care se vor aloca fondurile. 

Programările, cât și recoltările se fac în limita bugetului alocat de către Casele de Asigurări.

Probele de urină și materii fecale pentru efectuarea analizelor decontate de către Casele de Asigurări vor fi predate în ziua recoltării. În caz contrar, aceste analize nu vor putea fi efectuate ulterior.

Nu se fac recoltări de probe pentru analize decontate de către Casele de Asigurări de Sănătate București, Ilfov și AOPSNAJ în centrul de recoltare Unirii.

Vă rugăm ca pentru mai multe informații suplimentare să mergeți în oricare centru de recoltare Synevo din București și Ilfov sau să apelați numărul de telefon 021 9666.

Pentru a afla datele de contact ale centrelor noastre de recoltare din București și județul Ilfov accesați link-ul: www.synevo.ro/locatii/

icon-cart-blue

Produsul a fost adaugat in cos

Continuă cumpărăturile
Plasează comanda