Cosul meu

Oferte speciale

Campania Alergii sezoniere

campanie alergii sezoniere, teste alergii

Vrei să te bucuri de natura înflorită, însă crezi că o alergie îți creează disconfort? Alegând unul dintre profilele de alergeni respiratori special concepute de Medicii Synevo, poți afla sursa neplăcerilor tale.

Testarea este un prim pas pentru tratamentul corect al alergiilor.

Campania Alergii sezoniere - Synevo
Cumpără online

Află cauza disconfortului tău și descoperă alergenii pe care îi poți testa din profilele incluse în campanie. Profită de prețul special și cumpără online panelul potrivit, doar în perioada 15.05.2020 – 15.07.2020. Vino direct la recoltare în centrul Synevo din apropiere.

Panel alergeni respiratori

Testarea de IgE specifice în cadrul panelului respirator poate ajuta la identificarea alergenilor “trigger” – responsabili de manifestările clinice – dintr-un set de 13 alergeni comuni, întâlniţi în interiorul locuinţelor sau în mediul exterior. În interpretarea rezultatelor obţinute se va ţine cont de tipul expunerii, natura simptomelor şi caracteristicile bolii.

Panel alergeni respiratori (5 teste)

În ultimile decenii prevalenţa bolilor alergice a înregistrat creşteri semnificative. Alături de anamneză şi examenul fizic, testele de laborator specifice pot fi utile în evaluarea contribuţiei componentei alergice la manifestările clinice ale pacienţilor. Folosirea testelor IgE alergen-specfice în asociere cu raţionamentul clinic poate creşte acurateţea identificării statusului atopic şi influenţează decizia de a evita anumiţi alergeni.

Profil extins IgE specifice (Allergy explorer)

Testul de alergologie moleculară (ALEX) oferă în plus informații cu privire la riscul de reacții alergice severe sau la posibilele reacții încrucișate (crosreactivități). Reprezintă un alt nivel de diagnostic în alergii – Testele de alergologie moleculară sunt considerate teste de nivel trei, având o sensibilitate și o selectivitate mai mare comparativ cu testele tradiționale.

Campania Alergii sezoniere - Synevo
Regulamentul campaniei

Regulamentul Campaniei promoționale „Alergii sezoniere” este disponibil aici.

*Synevo România S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și / sau completa oricând termenii și condiţiile prezentei campanii promoţionale, precum și dreptul de a suspenda, întrerupe și/sau prelungi oricând desfășurarea campaniei promoţionale, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după aducerea la cunoștinţa publicului prin publicarea lor pe pagina de internet www.synevo.ro