Synevo Programare RT PCR COVID-19
Cosul meu
Informații Utile

Ultimele știri

Synevo România susține proiectul „Nu am făcut destul”: caravana de testări medicale gratuite în mediul rural

Synevo România s-a alăturat proiectului „Nu am făcut destul” al Federației Bolnavilor de Cancer, prin care peste o mie de persoane sunt testate gratuit în perioada octombrie-noiembrie în cadrul caravanei de testări gratuite din mediul rural. Synevo se implică în această campanie prin oferirea în mod gratuit a testelor: Hemograma și PSA.

Caravana „Nu am făcut destul”

Caravana este la a șaptea ediție consecutivă și anul acesta ajunge în 16 localități din 7 județe: Prahova, Gorj, Dâmbovița, Vâlcea, Olt, Ialomița și Constanța. Scopul acestei campanii este să crească gradul de informare, să ofere acces la servicii medicale și la diagnostic în această perioadă dificilă. Ecografii mamare, mamografii, dermatoscopii, EKG, indice de masa corporală, teste de glicemie, teste HPV și analize de sânge (hemogramă și PSA) sunt făcute de medici și studenți la Medicină din București și Craiova.

Pe lângă testări, caravana include și o componentă puternică educativă – pacienții primesc informații despre cancerul de sân, cancerul de prostată, cancerul ovarian și melanom, dar și despre importanța efectuării analizelor anuale de sânge. În cele 6 ediții precedente caravana a ajuns în 30 de județe din țară și a testat peste 6.000 de persoane din sate, cu ajutorul a peste 400 de medici și studenți voluntari.

Le mulțumim tuturor colegilor noștri care ne-au ajutat să implementăm acest proiect prin care putem ajuta comunitatea!

icon-cart-blue

Produsul a fost adaugat in cos

Continuă cumpărăturile
Plasează comanda