Campanie încheiată: Monitorizarea si evaluarea impactului greutatii corporale
În 2022, 1 din 8 persoane din lume suferea de obezitate.
La nivel mondial, obezitatea la adulți a crescut de peste două ori din 1990, astfel că, în 2022, 43% dintre adulții în vârstă de 18 ani și peste erau supraponderali, iar 16% trăiau cu obezitate.
Organizația Mondială a Sănătății definește supraponderabilitatea și obezitatea astfel:
- IMC mai mare sau egal cu 25 – exces de greutate sau suprapondere;
- IMC mai mare sau egal cu 30 – obezitate.
IMC – indicele de masă corporală – se calculează ca raport între greutatea (kg) și dublul înălțimii (m) persoanei vizate.
Măsurătorile suplimentare, cum ar fi circumferința taliei, pot ajuta la diagnosticarea obezității.
Impactul greutății asupra stării generale de sănătate
Cardul de reducere: -30% la analizele selectate
Campania Synevo dedicată Monitorizării biomarkerilor în evaluarea impactului greutății corporale își propune să fie un punct de sprijin atât pentru medici, cât și pentru pacienți, un instrument de evaluare a persoanelor cu exces ponderal și de monitorizare a pacienților suspicionați sau diagnosticați cu obezitate.
Astfel, în perioada 01.04.2024 – 30.09.2024, prin prezentarea unei recomandări de la un medic specializat în Endocrinologie, Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice sau Medicină de Familie, intri în posesia cardului de campanie care îți oferă ulterior accesări nelimitate până la sfârșitul anului (31.12.2024) pentru achiziționarea cu o reducere de 30% a analizelor incluse în promoție.
Campania este valabilă în toate centrele de recoltare Synevo.
Analizele incluse în campanie
Analizele de laborator reprezintă intrumentul cheie pentru stabilirea riscului de obezitate, a cauzelor obezității, dar și pentru prevenirea și monitorizarea bolilor asociate acesteia.
Testarea colesterolului total, a HDL colesterolului şi a trigliceridelor serice (profilul lipidic) susțin diagnosticarea complicațiilor frecvente ale obezității. Totodată, dozarea cortizolului, a diferiților hormoni alături de testele funcţionale hepatice (TGO, TGP) contribuie la evaluarea metabolică a obezității.
Indicele HOMA evaluează rezistența la insulină, fiind o metodă eficientă în evaluarea riscului de a dezvolta diabet, acidul uric și creatinina identifică problemele renale, iar amilaza și lipaza pot diagnostica pancreatita.
De asemenea, prin analizele incluse în campanie, se pot determina insuficiența cardiacă ori riscul cardiovascular, sindromul metabolic reprezentând o preocupare importantă pentru tot mai mulți medici.
Sindromul metabolic
*Regulamentul Campaniei promoționale „Monitorizarea biomarkerilor în evaluarea impactului greutății corporale” este disponibil aici.
*Synevo România S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și / sau completa oricând termenii și condiţiile prezentei campanii promoţionale, precum și dreptul de a suspenda, întrerupe și/sau prelungi oricând desfășurarea campaniei promoţionale, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după aducerea la cunoștinţa publicului prin publicarea lor pe pagina de internet www.synevo.ro